Samsung Charm, un nou dispozitiv de monitorizare a activităţii în oferta Orange

Autor: Aurelian Mihai 12.08.2016
Samsung Charm, un nou dispozitiv de monitorizare a activităţii în oferta Orange

Noua brăţară inteligentă Samsung Charm promite să dea un plus de eleganţă oricărei ţinute şi se adresează iubitorilor de tehnologie care îşi doresc mai mult decât un dispozitiv de monitorizare a activităţii zilnice.

Compatibil cu sistemul de operare Android 4.4 sau cu versiunile sale ulterioare, brăţara Samsung Charm dispune de o autonomie de până la 14 zile şi monitorizează activitatea zilnică: numărul de paşi parcurşi, caloriile consumate şi poate transmite notificări pentru SMS, apeluri şi reţele de socializare, printr-un sistem multicolor cu LED-uri şi un motor de vibraţii.

Samsung Charm este disponibil în trei culori, auriu, negru şi roz quartz, şi poate fi achiziţionat din oferta Orange la preţul de 29 euro (TVA inclus). Clienţii care achiziţionează produsul din magazinul online vor beneficia de o reducere suplimentară, în cadrul campaniei Hot Summer. Până la data de 31 august 2016, fiecare grad peste 20°C (din Bucureşti) reprezintă un discount de 1%. Astfel, dacă afară sunt 30°C, discountul aplicat în magazinul online va fi de 10%.