Samsung lansează o pereche de blugi cu buzunar special pentru Galaxy Z Flip3

02.11.2021

Galaxy Z Flip3 și Z Fold 3 sunt smartphone-uri neconvenționale, cu forme pe care nu le-am mai întâlnit până acum pe piața de smartphone-uri. Ai putea spune că am mai avut telefoane „clamshell” în urmă cu 20 de ani, însă între timp vestimentația și stilurile s-au schimbat, iar Z Flip3 este considerat un telefon de „fashion”. Din acest motiv, Samsung a anunțat un nou parteneriat cu brandul Dr Denim pentru lansarea unei perechi de „blugi” cu buzunar dedicat pentru noul său telefon pliabil: Z Flip Pocket Denim.

Galaxy Z Flip3 are loc perfect în buzunarul pantalonilor Z Flip Pocket Denim

În timp ce dimensiunile telefoanelor au crescut în ultimii ani, buzunarele de la pantaloni au rămas în mare parte neschimbate. Astfel, telefoane mai mari, precum Galaxy S21 Ultra sau iPhone 13 Pro Max pot chiar să iasă puțin din buzunarele normale. În schimb, Galaxy Z Flip poate fi chiar prea mic, ajungând pe la capătul buzunarului. În ultimul rând, buzunarele pantalonilor pentru femei nu au buzunare încăpătoare nici pentru un telefon de genul Galaxy Z Flip3.

Dr Denim x SAMSUNG – Z FLIP POCKET DENIM (Womens).mp4 from SOME AGENCY on Vimeo.

Samsung spune însă că nu trebuie să ai buzunare mari pentru un astfel de telefon, însă nici unele „tradiționale”. Perechea de jeans Z Flip Pocket Denim, realizată în parteneriat cu Dr Denim, vine cu un buzunar exterior de dimensiuni mici, în care Galaxy Z Flip3 încape perfect. De altfel, partea de sus rămâne afară, pentru a fi ușor de apucat. Iar poziția în care este amplasat buzunarul pe picior este chiar în zona în care ții mâna în mod normal.

Anunțul a fost făcut în Australia, unde cei interesați pot comanda blugii Z Flip Pocket Denim la prețul de 1.499 dolari australieni. Partea bună este că acești pantaloni, care pot părea scumpi, vin alături de un telefon Galaxy Z Flip3 de 128 GB la pachet. Iar prețul telefonului în Australia este tot de 1.499 dolari, deci practic pantalonii sunt gratis la cumpărarea acestuia. Singurul lucru diferit la achiziție este că trebuie să cumperi pachetul Galaxy Z Flip3 și Z Flip Pocket Denim de pe site-ul Dr Denim și nu dintr-un magazin de specialitate pentru a profita de această ofertă.

sursa: Samsung

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult