Samsung pregătește Galaxy Ring, un nou gadget cu funcții pentru fitness și urmărirea stării de sănătate

18.07.2023
Samsung pregătește Galaxy Ring, un nou gadget cu funcții pentru fitness și urmărirea stării de sănătate

Galaxy Ring este ca și confirmat, surse apropiate Samsung indicând pregătiri pentru începerea producției de serie.

Samsung pregătește extinderea ofertei de accesorii Smartwatch și Smart Band cu o nouă categorie, Smart Ring. Deși, detaliile exacte nu sunt cunoscute, s-ar părea că noul Galaxy Ring este conceput pentru colectarea de informații despre activitățile desfășurate și monitorizarea permanentă a stării de sănătate.

De forma unui inel ceva mai gros, gadgetul nu va avea ecran și nici butoane, funcționalitatea centrată pe colectarea și transmiterea de informații către telefonul conectat în modul Bluetooth permițând un timp de funcționare îndelungat. În cele din urmă, încărcarea ar putea realizată prin simpla așezare pe un pad wireless.

Sugerând atingerea unui stadiu avansat de pregătire, Samsung ar fi contactat deja partenerii hardware pentru proiectarea și fabricarea plăcii electronice, Galaxy Ring urmând să fie livrat din aceleași fabrici ca și telefoanele Galaxy S23.

Utilizat prin intermediul aplicației Samsung Health, GalaxyRing ar putea funcționa atât ca un înlocuitor pentru accesoriile Galaxy Watch și Galaxy Fit, cât și în complementarea acestora. Spre exemplu, ai putea folosi Galaxy Watch la serviciu, Galaxy Fit când pleci la alergat și Galaxy Ring dacă mergi la înot, alegând de fiecare dată gadgetul cel mai confortabil pentru activitatea desfășurată. Alternativ, ai putea folosi doar GalaxyRing, dacă nu ești adeptul gadgeturilor de purtat la închietura mâinii.

Brevetat încă din anul 2015, Samsung Galaxy Ring ar putea avea lansarea oficială spre finalul acestei veri.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult