Samsung aduce în România o nouă gamă de purificatoare de aer

01.07.2020
Samsung aduce în România o nouă gamă de purificatoare de aer

Samsung își diversifică oferta de produse intrând și pe segmentul purificatoare de aer, aducând în România 5 modele de purificatoare diferențiate volumul de aer livrat și dotările oferite.

Soluție împotriva poluării din marile aglomerări urbane, purificatoarele de aer creează în spațiul de locuit sau la birou un microclimat cu aer curat, fără particule fine de praf, alergeni precum polenul și cu un conținut mai redus de viruși și bacterii.

Conform unui studiu realizat de Samsung, pe un eșantion de oameni cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani, 73% dintre românii din mediul urban se declară foarte preocupați de calitatea aerului din localitatea în care trăiesc, scorul fiind relativ similar în rândul tuturor categoriilor cu vârsta între 18 și 64 de ani.

Suntem extrem de bucuroși că putem lansa gama de purificatoare Samsung și în România, care vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor noștri pentru un aer cât mai curat în propriile locuințe. Tehnologiile încorporate în sistemele de purificare le permit purificatoarelor să capteze până la 99,97% din particulele de praf, ceea ce înseamnă că acestea vor face o reală diferență în orice locuință”, a declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics, Samsung România.

Samsung AX9500 (Cube)

Modelul AX9500 se bazează pe tehnologia Samsung Wind-Free™, care dispersează aer curat la un nivel de zgomot foarte redus.

Așa cum sugerează și numele, purificatorul AX9500 vine într-o formă modernă, cubică și are finisaj metalic, care se potrivește perfect cu majoritatea stilurilor de design interior. Datorită designului modular, două purificatoare The Cube se pot atașa și detașa cu ușurință, permițând creșterea volumului de aer purificat. Fiecare unitate are propria componentă de andocare.

Printre dotări se numără afișaj numeric EasyView și un senzor laser PM. Senzorul monitorizează calitatea aerului în timp real, identificând contaminanții gazoși și particulele mai mici de 1.0㎛. Utilizatorii pot vedea rezultatele pe afișaj, care arată nivelul de poluare PM1.0/2.5/10 și nivelul general al calității aerului, printr-un indicator în 4 culori.

Samsung AX7500

Ceva mai voluminos decât modelul Cube, modelul AX7500 este optimizat pentru maximizarea debitului de aer purificat și distribuirea uniformă în întreaga încăpere.

Influxul de aer frontal este conceput pentru a atrage aerul cu ușurință. Odată ce procesul de purificare s-a încheiat, ventilatorul cu dispersează aerul prin 3 fante de ventilație.

Purificatoare de aer Samsung AX5500

AX5500 oferă de asemenea o acoperire largă, dintr-un format ceva mai compact. În timpul procesului de purificare, aparatul dispersează aerul folosind 3 fante de ventilație.
Modelul AX5500 are specificată o rată de livrare a aerului curat (CADR) de 467 de metri cubi pe oră.

AX5500 are afișaj numeric de calitate a aerului și senzor laser PM. Senzorul monitorizează calitatea aerului în timp real, afișând nivelul calității acestuia printr-un indicator în 4 culori. Unitatea dispune de roți ascunse, ceea ce înseamnă că poate fi mutat în orice loc este nevoie.

Purificatoare de aer AX3300 AX40

AX3300 ajută utilizatorii să verifice calitatea aerului din interior într-un mod cât mai intuitiv, folosind senzori de praf și gaz pentru a monitoriza calitatea aerului și utilizează aceste informații pentru a optimiza modurile de operare în mod automat.

Samsung AX3000 AX34

AX3000 oferă o serie de specificații menite să ofere cea mai bună experiență de utilizare, ca de exemplu Sleep Mode, care se asigură că procesele vor fi optimizate, iar aparatul nu va face niciun fel de zgomot în timpul nopții. Dispune de senzori pentru praf și gaz și de indicatorul intuitiv în 4 culori, care arată vizual nivelurile de poluare a aerului în timp real.

Filtrul necesită curățare periodică, iar sistemul de filtrare HEPA va indica printr-un senzor luminos atunci când aceasta trebuie efectuată.

În cazul modelelor de purificatoare de aer prevăzute cu suport Wi-Fi, utilizatorii vor putea monitoriza nivelul de poluare și să controleze dispozitivul de la distanță, folosind aplicația SmartThings.

Gama de purificatoare Samsung va fi disponibilă începând cu a doua jumătate a lunii iulie 2020.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult