Samsung se pregătește să lanseze noul smartwatch Galaxy Fit 3

31.01.2024
Samsung se pregătește să lanseze noul smartwatch Galaxy Fit 3

Samsung se pregătește să lanseze pe piață noul Galaxy Fit 3, care promite să aducă o serie de îmbunătățiri semnificative față de predecesorul său, Galaxy Fit 2, lansat în septembrie 2020. Noul model de smartwatch a fost recent observat pe site-ul companiei din Emiratele Arabe Unite, dezvăluind designul, caracteristicile și opțiunile de culoare ale acestuia, scrie Android Authority.

Galaxy Fit 3 vine cu o serie de upgrade-uri remarcabile, inclusiv un display AMOLED de 1,6 inch, considerabil mai mare față de ecranul de 1,1 inch de pe Galaxy Fit 2. Rezoluția acestui ecran este de 256 x 402 pixeli, oferind o imagine mult clară și detaliată. Carcasa noului model este fabricată din aluminiu, spre deosebire de poliuretanul utilizat pentru modelul anterior, ceea ce îi conferă un aspect mai premium.

Galaxy Fit 3 păstrează rezistența la apă 5ATM și certificarea IP68 pentru rezistență la praf și stropire, fiind compatibil cu smartphone-urile care rulează Android 10.0 sau versiuni ulterioare. Detaliile despre procesor nu sunt oferite, dar smartwatch-ul vine cu 16MB RAM și 256MB de stocare internă, rulând sistemul de operare FreeRTOS.

Cu ce funcții de sănătate vine Galaxy Fit 3

Pe lângă caracteristicile standard, cum ar fi peste 100 de moduri de antrenament și tracker de somn, Galaxy Fit 3 poate măsura pașii, ritmul cardiac și nivelurile de oxigen din sânge, sincronizând datele cu aplicația Samsung Health. Barometrul încorporat ajută la detectarea căderilor, iar în caz de urgență, utilizatorii pot apăsa de cinci ori butonul de acasă pentru a notifica contactele de urgență.

Cu o baterie de 208mAh, semnificativ mai mare decât cea de 159mAh de pe modelul anterior, Galaxy Fit 3 promite o durată de viață a bateriei de până la 13 zile cu o singură încărcare și se încarcă de la zero la 65% în doar 30 de minute. Deși nu oferă GPS, smartwatch-ul este echipat cu Bluetooth 5.3, venind cu dimensiunile de 42,9mm x 28,8mm x 9,9mm.

În ciuda dezvăluirii multora dintre specificații și caracteristici, prețul și data exactă de lansare a Galaxy Fit 3 rămân încă necunoscute, deoarece dispozitivul este listat ca fiind „indisponibil” pe site-ul Samsung din Emiratele Arabe Unite.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult