Shure SE846 – căşti intra-auriculare cu difuzoare pentru frecvenţe joase, medii şi înalte

09.05.2013
Shure SE846 - căşti intra-auriculare cu difuzoare pentru frecvenţe joase, medii şi înalte

Shure SE846 este un set de căşti pentru audiofili extrem de pretenţioşi şi cu un buget pe măsură, capabile să asigure o audiţie fără cusur graţie unei configuraţie 3-way, cu două difuzoare pentru frecvenţe joase şi câte un difuzor pentru gama frecvenţelor medii şi înalte.

Shure SE846 - căşti intra-auriculare cu difuzoare pentru frecvenţe joase, medii şi înalte

Realizate în carcasă din plastic transparent, fiecare cască lasă să se vadă o parte dintre cele 10 plăcuţe din oţel inox tăiate cu laser, ce compun designul interior. În acelaşi spaţiu se află nu mai puţin de 4 difuzoare miniaturale, fiecare din ele acordat pentru un domeniu restrâns de frecvenţe audio.

Căştie SE846 includ şi un filtru audio de tip low-pass, brevetat de compania producătoare, ce limitează domeniul audio trimis difuzorului pentru bass la 75Hz. În acest mod poate fi obţinută o experienţă audio comparabilă unui subwoofer performant, eliminând distorsiunile parazite cauzate de sunete ce nu aparţin domeniului de frecvenţă pentru care este acordat difuzorul respectiv.

Căştile vin la pachet cu trei seturi de duze pentru ureche, ce pot fi schimbate de utilizator în funcţie de preferinţe. Cu acestea putem alege între obţinerea unui sunet clar, ce favorizează frecvenţele înalte, mai mult bass, sau o audiţie echilibrată ce tratează în mod egal întreg spectrul de frecvenţă.

Shure SE846 Sound Isolating Earphones

Izolaţia pasivă blochează zgomotele ambiante cu o intensitate de până la 37 decibeli. Căştile au sensibilitate de 114 db, impedanţă 8 ohm şi redau o plajă de frecvenţe cuprinsă între 15 Hz şi 20Khz, acoperind integral domeniul de sunete ce pot fi auzite de urechile umane.

Pachetul include două cabluri detaşabile, cu lungimi de 114 cm şi 162 cm, protejate cu manşon din kevlar ce asigură protecţie sporită în cazul agăţării sau întinderii accidentale. Mai este oferit şi un adaptor pentru priza audio folosită la avioanele de linie, ce joacă rolul unei huse pentru transport cu fermoar.

Cu numele complet Shure SE846 Sound Isolating Earphones, căştile vor fi disponibile începând cu luna iunie. Preţul oficial este de 1399 dolari, însă unele magazine retail din Statele Unite au anunţat deja un preţ de 1000 dolari la precomandă.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult