Signature Type Cover: o tastatură de lux pentru utilizatorii de tablete Surface

18.04.2016

Seria de produse Surface de la Microsoft a reuşit să se impună pe piaţa de computere portabile cu Windows, însă compania nu a oferit până în prezent decât o serie limitată de acesorii pentru aceasta. Se pare că odată cu popularizarea produselor, clienţii au început să ceară o varietate mai mare la acest capitol, iar compania porneşte o nouă linie de ataşamente pentru tabletele Surface cu noua Signature Type Cover, o tastatură realizată din materiale premium.

Microsoft susţine că noul Type Cover îmbină designul luxuriant, caracteristic creatorilor de modă italieni, cu designul minimalist al produselor finlandeze, care oferă o experienţă de utilizare plăcută alături de un aspect plăcut. Mai mult, materialul textil care îmbracă întreaga tastatură TypeCover îşi schimbă aspectul în timp, fiind comparat cu modul în care hainele din piele „îmbătrânesc”. Acest material este moale la atingere şi vine doar într-o nuanţă de gri.

Acelaşi material este folosit în creaţia de articole vestimentare de lux, cât şi pentru interiorul unor maşini, iar procesul de fabricaţie pentru fiecare tastatură durează cinci săptămâni. Se pare că Microsoft doreşte ca Signature Type Cover să fie un accesoriu exclusivist, iar preţul de intrare al acestuia sugerează că nu este pentru toată lumea. La 160 de dolari, probabil că Microsoft nu se aşteaptă să vândă foarte multe unităţi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult