Sonos lansează boxa portabilă Roam 2

23.05.2024
Sonos lansează boxa portabilă Roam 2
Foto: Sonos

Sonos lansează Roam 2, cea mai nouă boxă portabilă a companiei, care oferă funcții ce facilitează controlul, dar și o configurare mai rapidă. Pentru Roam 2, Sonos se laudă cu același sunet bogat, detaliat și bass cu claritatea, profunzimea și plenitudinea pe care utilizatorii le așteaptă de la o boxă cu dimensiuni mai mari.

Design-ul și interfața au fost îmbunătățite, cu un logo elegant monocrom și butoane separate și discrete pentru alimentare și conectarea Bluetooth, Roam 2 își propune să ofere o experiență de utilizare mai intuitivă.

Pentru acest dispozitiv, Sonos promite un proces de configurare mai rapid: odată desfăcut ambalajul, utilizatorii pot trece direct la configurarea boxei. Tot ceea ce trebuie să facă este să conecteze boxa la dispozitivul mobil prin Bluetooth și să se bucure de muzică în mișcare. Apoi, aceștia pot configura conexiunea la rețeaua WiFi de acasă pentru a se conecta la propriul ecosistem Sonos.

Sonos Roam 2
Foto: Sonos

Sistemul TruePlay automat promite să ajusteze întotdeauna sunetul pentru a oferi cea mai bună experiență de ascultare în orice împrejurime, indiferent dacă este utilizată funcția Bluetooth sau WiFi, iar Sonos promite, pentru Roam 2, până la 10 ore de redare continuă cu o singură încărcare.

De asemenea, boxa beneficiază de rezistență la praf și este complet impermeabilă, cu certificare IP67, fiind rezistentă la stropiri, murdărie, temperaturi extreme și condiții meteorologice variate.

Roam 2 este disponibilă la nivel global, în două variante de culoare – negru și alb, la prețul de 999 lei.

Sonos Roam 2
Foto: Sonos

Sursa: Sonos

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult