Sony a lansat LinkBuds S, căști wireless premium cu tehnologie noise canceling și redare lossless

22.05.2022
Sony a lansat LinkBuds S, căști wireless premium cu tehnologie noise canceling și redare lossless

Sony LinkBuds S cu siguranță sunt unele dintre cele mai avansate căști wireless pe care le poți cumpăra, capabile să complementeze dotările și performanțele stelare cu o construcție excelent miniaturizată.

Cea mai noua adțiție pentru seria LinkBuds vine cu prețul nu tocmai neglijabil de 199.99 dolari/euro și cântărește 4.8 grame (x2, plus carcasa pentru transport).

Prezentate ca o demonstrație a expertizei tehnologice deținută de Sony, căștile LinkBuds S promit o experiență audio comparabilă folosirii unui set de căști over-the-ear mult mai voluminos, însă dintr-un pachet mult mai mic. Promovate ca și produs ”Never Off”, pe care să-l porți întreaga zi, căștile LinkBuds S dispun de optimizări avansate pentru gestionarea consumului de energie, asigurând că perioadele lungi de funcționare în regim așteptare nu vor mușca prea mult din autonomia bateriei. Idea este să porți una, sau ambele căști, în timp ce-ți vezi de activitățile de zi cu zi, recepționând apeluri de voce sau ascultând muzică fără să-ți pese că porți ceva în ureche. Asta poate fi și un dezavantaj, în ideea că vei sesiza mult prea târziu căderea prețiosului gadget din ureche.

Sony pune performanțele promise în seama unui procesor dedicat, denumit V1, optimizat împreună cu designul general al căștilor, țintind cea mai bună experiență cu putință pe partea de performanțe audio, izolare a zgomotului de fundal și autonomie.

Bonus, avem și codec-ul LDAC, optimizat pentru redare audio fără pierderi de calitate prin conexiunea Bluetooth, în condițiile unui consum de energie cât mai redus. La final, căștile Sony LinkBuds S vin cu protecție IPX4, eficiență împotriva prafului și stropirii cu apă.

Cel puțin deocamdată, Sony nu confirmă și o versiune  compatibilă cu sisteme de încărcare wireless, însemnând că va trebui să ți la îndemână cablul USB-C, măcar deocamdată.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult