Sony actualizează seria Walkman WH cu două modele de căşti ce includ funcţie media player

12.09.2013
Sony actualizează seria Walkman WH cu două modele de căşti ce includ funcţie media player

Sony NWZ-WH303 şi NWZ-WH505 fac parte din seria Walkman WH de căşti pentru pasionaţii de muzică, prevăzute cu funcţie media player. Ambele modele sunt echipate cu difuzoare audio performante ce suportă mai multe moduri de redare: dynamic, enhanced bass şi un mod pentru amplificarea frecvenţelor medii şi înalte.

Sony NWZ-WH303

În afară de purtarea pe urechi şi folosirea ca un set de căşti obişnuit, cele două modele Sony Walkman WH suportă şi audiţie în mod speaker, sunetul fiind redat în sistem surround ca printr-un set de boxe portabile. Pentru a asculta muzică folosind modul speaker este de ajuns să sprijinim căştile pe gât, după care rotim cupele  spre exterior.

Folosite împreună cu playerul media integrat, căştile pot reda muzică timp de 20 ore cu o singură încărcare a acumulatorului. Odată epuizat, acumulatorul câştigă câte o oră de autonomie pentru fiecare 3 minute în care este conectat la adaptorul AC.

Sony NWZ-WH505

Căştile Sony NWZ-WH303 dispun de difuzoare cu diametru 30 mm şi 4GB memorie internă , iar varianta premium Sony NWZ-WH505 plusează cu difuzoare de 40mm şi 16GB memorie internă. Modelul WH505 se poate lăuda cu un răspuns în frecvenţă de 5 – 25000Hz şi impedanţă 40 ohm, iar difuzoarele mai mici instalate pe modelul WH303 au impedanţă 30 ohm şi redau o plajă de frecvenţe cuprinsă între 30Hz şi 20000Hz.

În funcţie de preferinţe, căştile Sony Walkman WH pot fi achiziţionate în variantă albă sau neagră. Din păcate preţul de achiziţie nu este cunoscut momentan.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult