Sony Inzone Buds Review: caști true wireless concepute pentru gameri

18.10.2023
Sony Inzone Buds Review: caști true wireless concepute pentru gameri
Foto: Sony

Brand-ul Inzone a devenit sinonim cu dispozitivele de gaming pe care Sony le dezvoltă în principal pentru utilizatorii de PC. După lansarea gamei inițiale de căști și monitoare Inzone, iată că producătorul japonez revine cu o noutate ceva mai specială: avem parte tot de căști pentru gameri – Sony Inzone Buds –, de această dată însă livrate într-un format in-ear true wireless, mult mai portabil și, după spusele companiei, mai comod.

La prima vedere, experiența de unboxing a acestor căști este similară cu ce întâlnim și în pachetele altor modele true wireless de la Sony, cu un ambalaj din care producătorul a încercat să elimine, pe cât posibil, elementele din plastic. Pe lângă căștile și cutiuța de depozitare/încărcare, în pachet mai găsiți un scurt cablu USB-A la USB-C pentru încărcare, precum și o serie de căpăcele de silicon suplimentare, de varii dimensiuni, pentru a acomoda cât mai multe tipuri de urechi.

Sony Inzone Buds
Foto: Sony

Iar la deschiderea cutiuței, avem parte de alte două surprize. Prima este reprezentată de design-ul căștilor propriu-zise, unul familiar fanilor Sony, cu un aspect exterior oarecum asemănător cu modelul WF-1000XM3 de la același producător, însă mai compact și comod. Practic, căștile sunt gândite pentru a intra în ureche fără să aibă contact direct cu lobul acesteia sau să depindă de forma acesteia. Este un design bine gândit și comod, nivelul de oboseală pe care îl „aplică” utilizatorului fiind cauzat doar de eventuala lipsă de toleranță a acestuia la purtarea de căști in-ear pentru o perioadă prelungită.

A doua surpriză regăsită în această carcasă este un dongle de conectare la PC, console PlayStation 5 sau dispozitive mobile, ce folosește o conexiune de 2.4 GHz pentru a comunica cu căștile, pentru o latență cât mai scăzută.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News