Sony MDR-ZX şi MDR-EX – noi modele de căşti pentru smartphone şi tablete

10.03.2014
Sony MDR-ZX şi MDR-EX - noi modele de căşti pentru smartphone şi tablete

Sony a anunţat două noi modele de căşti pentru pasionaţii de muzică, optimizate pentru audiţie optimă la folosirea cu tablete şi dispozitive smartphone.

Sony şi-a extins seriile EX şi ZX de căşti audio la nu mai puţin de 11 modele diferite. Nou adăugate, Sony EX650AP este un set de căşti in-ear uşor de transportat, iar modelul ZX750BN dispune de cadru flexibil şi cupe cu difuzoare de 40 mm.

Sony MDR-EX650AP

Cu nume complet MDR-ZX750BN, căştile oferă funcţii pentru izolare şi anularea zgomotului de fundal (eficienţă de până la 98%), respectiv suport pentru conectarea la telefonul mobil prin conexiune bluetooth. Suplimentar, posesorii de telefoane şi tablete Sony Xperia cu modul NFC pot asocia căştile Sony ZX prin simpla apropiere de carcasa dispozitivului. Potrivit Sony, căştile din seria ZX oferă până la 13 ore de audiţie cu o singură încărcare a bateriei şi pot fi achiziţionate în mai multe variante de culoare.

Seria de căşti Sony EX, reprezentată de modelul MDR-EX650AP, foloseşte design in-ear cu difuzoare de 12mm acomodate în incinte metalice realizate din alamă. Mai greu decât aluminiul, materialul promite să elimine vibraţiile nedorite pentru redare fidelă în gama de frecvenţe medii şi înalte.

Sony MDR-ZX750BN

Noile modele de căşti Sony ZX şi EX vor fi disponibile începând cu luna aprilie, la un preţ rămas deocamdată neprecizat.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult