Sony pregătește căștile wireless cu ANC WH-1000XM5. Primele imagini

24.04.2022
Sony pregătește căștile wireless cu ANC WH-1000XM5. Primele imagini

Sony va continua seria de căști over-ear wireless WH-1000 cu generația a cincea, WH-1000XM5, care aparent sunt pe cale de a fi anunțate. Acest model va fi lansat cu un design schimbat față de ultimele câteva generații care au adus schimbări mai degrabă la interior, la capitolul hardware, dar și la nivel software. Aceste căști vor intra, cel mai probabil, în concurență directă cu modele precum Bose 700, sau Apple AirPods Max, la prețuri similare.

Căștile Sony WH-1000XM5 vor fi lansat cu un nou design

Conform primelor informații despre Sony WH-1000XM5, publicate de Technik News, noile căști vor beneficia de un design diferit, cu o bandă mai îngustă în partea de sus și o îmbinare diferită în zona cupelor. Din imaginile disponibile, se pare că, acestea nu vor păstra capabilitățile de a se plia, dar cupele par să se întoarcă la 90 de grade pe orizontală.

sony-wh-1000-xm5-leak-4 (1)

La interior însă, noile căști de la Sony vor beneficia de un acumulator îmbunătățit, sau de o eficiență îmbunătățită, întrucât se vorbește despre o autonomie de 40 de ore de ascultare la o singură încărcare. Asta implică ascultarea cu ANC pornit, deci probabil că vor ține și mai mult cu funcția de anulare a zgomotului oprită. De altfel, această valoare este cu 33% mai mare decât a generației anterioare, care oferea 30 de ore de ascultare cu ANC pornit. Totuși, încărcarea ar putea fi destul de lungă, la aproximativ 3,5 ore de la 0 la 100%.

Căștile WH-1000XM5 vor beneficia de Bluetooth 5.2 pentru conectivitate wireless la dispozitive, cât și de un jack de căști pentru ascultare pe fir. Butonul on/off este acum de tip slider, iar cupele vor păstra la exterior suprafețele tactile pentru control rapid al volumului sau pentru activarea anumitor funcții.

sony-wh-1000-xm5-leak-case

Sony va livra căștile în două culori, un negru „clasic” și un „crem”, iar o husă de transport pare să fie inclusă în pachetul standard.

sursa: TechnikNews

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult