Sony Smartwatch 3 va fi disponibil şi într-o versiune mai elegantă fabricată din oţel inoxidabil

06.01.2015
Sony Smartwatch 3 va fi disponibil şi într-o versiune mai elegantă fabricată din oţel inoxidabil

Anunţat la IFA Berlin 2014 şi lansat două luni mai târziu, ceasul inteligent Smartwatch 3 de la Sony a fost primul produs al japonezilor care a folosit platforma Android Wear în locul versiunii particularizate de Android care a motorizat primele două versiuni. Dacă brăţara şi carcasa din material plastic a modelului original nu v-au atras, Smartwatch 3 va fi disponibil într-o versiune integral metalică mai atrăgătoare din punct de vedere estetic.

În loc sa lanseze un nou ceas şi să-şi enerveze clienţii, Sony a preferat să actualizeze doar carcasa modelului Smartwatch 3 şi a păstrat inclusiv sistemul care permite extragerea carcasei efective şi montarea ei pe o altă brăţară. La fel ca modelul original, această versiune oferă un ecran de 1,6” cu rezoluţie de 320 x 320 pixeli, un procesor Cortex-A7 tactat la 1,2GHz, GPS, giroscop, magnetometru, accelerometru, o baterie cu o capacitate de 420 mAh, o memorie RAM de 512 MB şi o stocare internă de 4GB.

Cei care îşi doresc un smartwatch elegant vor aprecia însă abandonarea materialului plastic cauciucat în favoarea oţelului inoxidabil, acest material fiind folosit atât pentru carcasă cât şi pentru brăţara cu închidere push-pin. Păstrând liniile de design originale şi certificarea IP68 pentru rezistenţa la apă şi praf, Smartwatch 3 a devenit mult mai atractiv şi nu mai pare doar un simplu accesoriu de fitness. În plus, Sony va lansa în prima parte a acestui an şi un sistem de prindere care va permite utilizarea oricărei curele sau brăţări cu lăţime de 24 de milimetri.

Cu această ocazie,  Sony a anunţat că platforma de fitness Lifelog oferă acum o serie de interfeţe software cu ajutorul cărora producătorii de aplicaţii vor putea folosi datele culese şi centralizate de Smartwatch 3 sau celelalte produse de fitness din portofoliul companiei. Versiunea metalică a ceasului Smartwatch 3 va fi disponibilă din februarie, însă preţul acesteia este momentan necunoscut.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News