Stone Watch: Ce (nu) face cel mai prost ceas inteligent din lume

13.01.2023
Stone Watch: Ce (nu) face cel mai prost ceas inteligent din lume

Dependența de tehnologie este o problemă reală, iar mulți oameni încearcă să folosească mai puțin telefonul și alte electronice smart. De aceea sunt persoane, tot mai multe, care au trecut din nou la telefoane standard, fără funcții smart.

În acest condiții, nu e de mirare că Tama-Kyu, o companie producătoare de jucării din Japonia, a lansat un „ceas inteligent” fals, care nu face nimic.

Stone Watch seamănă cu un ceas inteligent, dar nu arată nici măcar ora. Dispozitivul este realizat din plastic și are curea din silicon. Produsul nu face decât să arate bine la mâna unei persoane.

Clienții pot alege între cinci curele de culori diferite. Din fericire, cel mai prost ceas inteligent din lume are un preț accesibil, de doar 3 dolari.

Cu 15 dolari poți cumpăra toate cele cinci versiuni de Stone Watch.

Tama-Kyu este un producător de Gashapon, jucării în ouă transparente de plastic care sunt vândute prin intermediul vendomatelor.

Stone Watch poate fi folosit împreună cu AcryPhone, cel mai prost telefon inteligent din lume. Produsul respectiv a fost lansat de o altă companie niponă, numită eKod Works. AcryPhone este o bucată de plastic care seamănă cu un iPhone.

AcryPhone

Japonia este cunoscută pentru produsele bizare disponibile acolo. În 2021 a debutat pe piață o saltea pentru gameri. În trecut am mai văzut, în statul asiatic, și alte lansări de produse ciudate. Printre acestea se numără o mască igienică pentru dispozitive VR sau un costum pentru sex virtual.

Sursa: TechEBlog

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult