Talkcase T1, carcasă de protecţie pentru smartphone cu telefon mobil încorporat

Talkcase T1 este deopotrivă carcasă de protecţie şi accesoriu Bluetooth pentru iPhone, respectiv telefon mobil de sine stătător, capabil să iniţializeze apeluri folosind o cartelă micro-SIM.

La fel ca o carcasă de protecţie obişnuită, T1 se ataşează pe spatele smartphone-ului, protejându-l de eventuale lovituri şi urme de zgârieturi. Mai târziu, în eventualitatea în care bateria smartphone-ului principal este epuizată înainte să-l putem conecta la un încărcător, telefonul mobil încorporat în carcasa de protecţie ne va permite să răspundem şi să iniţiem în continuare apeluri.

Talkcase T1 poate oferi o autonomie de 3 ore de convorbiri sau 3 zile în standby la o singură încărcare. Desigur, atunci când smartphone-ul principal este funcţional, T1 poate fi oprit complet, conservând bateria pentru viitoare urgenţe.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult