Tokyoflash Rogue – sublim pentru adepţii obiectelor abstracte

27.08.2008
Tokyoflash Rogue – sublim pentru adepţii obiectelor abstracte

Today it is a good moment for… fantasy”, iar Tokyoflash Rogue este fără îndoială unul dintre cele mai reuşite ceasuri abstracte apărute în ultima perioadă. LED-urile verzi inspirate de dispozitivele şi pupitrele de control din filmele S.F. sunt amplasate în două cercuri concentrice, rolul acestora fiind la prima vedere acela de a indica ora. De fapt, nu LED-urile în sine arată ora ci spaţiul în care ele sunt inactive.

Tokyoflash Rogue

Cele mari indică timpul cu aproximare (spre exemplu, “trecut de şi un sfert” sau „aproape fix”), iar cele medii arată ora exactă. În cazul minutelor, reprezentate de ledurile mici amplasate pe extrema cadranului) situaţia se prezintă exact invers – numărul ledurilor aprinse indică minutele scurse. Imaginea de mai jos este, sperăm noi, edificatoare.

Tokyoflash Rogue

Efectul LED-urilor futuristice ar fi fost însă uşor trecut cu vederea dacă designul per ansamblu nu încânta văzul. Carcasa slim, alături de cureaua din oţel se complementează de minune şi de oricâtă fantezie ai da dovadă, cu greu ai putea găsi o altă combinaţie mai plăcută. Ceasul Tokyoflash Rogue se comercializează în varianta cu finisaj argintiu sau negru, la preţul de 105,24 Euro. Transportul se asigură gratuit.

Tokyoflash Rogue

Urmărește Go4IT.ro pe Google News