TomTom a lansat un dispozitiv GPS „simpatic” pentru scutere, care se conectează la smartphone [VIDEO]

02.09.2016
Conştienţi că piaţa pentru dispozitive de navigaţie GPS dedicate pentru vehicule este tot mai mică în era smartphone-urilor, cei de la Tom Tom au luat decizia să se diversifice şi să valorifice anumite nişe. Pe lângă brăţări de fitness şi alte gadgeturi, compania a lansat, la târgul de electronice IFA 2016, un dispozitiv care atrage atenţia. Este vorba de VIO, un mic display rotund care poate fi montat pe oglinda unui scuter. 

VIO nu funcţionează ca un dispozitiv GPS de sine stătător, ci se conectează la smartphone, de unde primeşte informaţiile pe care le afişează. Navigaţia este furnizată prin intermediul aplicaţiei TomTom dedicate. Dispozitivul este rezistent la apă şi vine în carcase de mai multe culori, pentru a putea fi asortat cu orice scuter. Display-ul poate fi operat cu mănuşi, ceea ce este un plus pentru un posesor de scuter. 

Gadget-ul afişează şi informaţii despre apelurile şi mesajele primite. VIO costă 200 de dolari. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult