Toshiba oferă hard disk-uri de buzunar cu 2 TB spaţiu de stocare

29.01.2013
Toshiba oferă hard disk-uri de buzunar cu 2 TB spaţiu de stocare

Toshiba a lansat noi modele de hard disk-uri portabile cu capacitate de 2 TB, provenind din seriile Canvio Basics 3.0 şi Canvio Special Edition.

Toshiba oferă hard disk-uri de buzunar cu 2 TB spaţiu de stocare

Noile dispozitive sunt bazate pe formatul de 2.5 inch şi suportă conexiune USB 3.0, pentru viteze de transfer apropiate celor atinse cu un hard disk intern.

Cu un preţ recomandat de 189.99 dolari, Toshiba Canvio Basics 3.0 este alegerea cea mai accesibilă, livrată fără bundle software adiţional. Pentru suma de 219.99 dolari, hard disk-urile portabile din gama Toshiba Canvio Special Edition vin însoţite de aplicaţia NTI Backup Now EZ, capabilă să automatizeze sarcinile pentru backup de fişiere.

Atât hard disk-urile portabile din seria Toshiba Canvio Basics 3.0, cât şi cele din seria Canvio Special Edition conţin senzori de cădere încorporaţi, asigurând parcarea automată a capetelor de scriere/citire înainte ca hard disk-ul să poată suferii daune în urma lovirilor accidentale, protejând astfel integritatea datelor stocate.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult