Western Digital oferă un HDD portabil pe care putem instala Windows 8

23.10.2012
Western Digital oferă un HDD portabil pe care putem instala Windows 8

Cel mai nou hard disk portabil din seria My Passport Enterprise de la Western Digital vine cu certificare Windows To Go, putând acomoda o instalare portabilă de Windows 8, gata să fie rulat de pe orice PC de acasă sau la birou.

Western Digital oferă un HDD portabil pe care putem instala Windows 8

Noul hard disk din seria My Passport Enterprise este lansat odată cu sistemul de operare Windows 8, în data 26 octombrie 2012.

Echipat cu o versiune portabilă de Windows 8, dispozitivul ne permite să luăm cu noi spaţiul de lucru împreună cu întreaga colecţie de fişiere, fără a depinde de un PC anume sau lăsa fişiere pe hard disk-ul acestuia. Pentru utilizare, putem apela cu încredere PC-uri certificate pentru Windows 7 sau Windows XP, Windows 8 pornind ca şi cum este instalat pe hard disk-ul intern, dar lăsând neatins sistemul de operare instalat pe acesta.

Western Digital a prevăzut noul model My Passport Enterprise cu un hard disk de 500 GB şi suport BitLocker full-disk encryption, pentru protecţia datelor importante.

Potrivit Western Digital, noul hard disk din seria My Passport Enterprise beneficiază de 2 ani garanţie şi poate fi achiziţionat pentru aproximativ 120 dolari, sumă ce nu include costul unei licenţe Windows 8.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult