Tracker-ul de fitness Fitbit Charge 5 a fost lansat, cu ecran mai bun și autonomie ridicată

25.08.2021
Tracker-ul de fitness Fitbit Charge 5 a fost lansat, cu ecran mai bun și autonomie ridicată

Fitbit a lansat tracker-ul de fitness Charge 5, care vine cu display mai performant, design îmbunătățit și autonomie ridicată.

Dispozitivul va include șase luni de abonament gratuit la serviciul Fitbit Premium, care oferă acces la sfaturi, îndrumări practice și sute de antrenamente. Compania anunță și un partaneriat cu aplicația Calm – specializată în somn, meditație și relaxare – prin intermediul căruia membrii Premium vor avea acces la conținutul disponibil în aplicație.

Împreună cu Charge 5, Fitbit a anunțat, în serviciul Premium, experiența Daily Readiness, care le arată utilizatorilor dacă corpul lor este pregătit pentru un nou antrenement sau au nevoie de recuperare. Funcționalitatea va fi disponibilă în curând și pe dispozitivele Sense, Versa 3, Versa 2, Luxe și Inspire 2.

Charge 5 include modul GPS, 20 de tipuri de antrenamente, recunoașterea automată a exercițiilor și o estimare a VO2 max (volumul maxim de oxigen, în ml, care poate fi consumat pe minut pe kilogram de greutate corporală la maximul de performanță).

Ecran always-on

Acesta este primul tracker Fitbit care include un senzor EDA, care măsoară răspunsul corpului la stres. Astfel, dispozitivul va oferi acces la Scorul de Management al Stresului afișat în aplicația Fitbit. Mai mult, aplicația ECG va fi disponibilă și ea în curând pe Charge 5.

Prin intermediul dashboard-ului Metrici de sănătate din aplicația Fitbit, utilizatorii vor putea monitoriza respirația, temperatura pielii și nivelul de oxigen din sânge (SpO2).

Pentru personalizarea tracker-ului, vor fi disponibile 20 de fețe de ceas colorate. Charge 5 este cu 10% mai subțire decât predecesorul să și are ecran AMOLED, de două ori mai luminos și cu opțiune de afișare permanentă. Autonomia tracker-ului va fi de maxim șapte zile.

Charge 5 va fi disponibil la prețul recomandat de 899 lei. Dispozitivul poate fi pre-comandat online pe Fitbit.com și la partenerii autorizați, cu disponibilitate globală din această toamnă.

CITEȘTE ȘI:

Google anunță noul Wear OS alături de Samsung. Va fi preinstalat pe noile ceasuri Galaxy și Fitbit

REVIEW Fitbit Sense: Probabil cel mai bun ceas de fitness din lume

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult