Trei produse utile și ieftine care intră în oferta Lidl săptămâna viitoare

20.08.2021
Trei produse utile și ieftine care intră în oferta Lidl săptămâna viitoare

Lidl a dezvăluit ofertele de săptămâna viitoare, care par să fie concentrate în jurul articolelor pentru copii. Există multe jucării și rechizite pentru școală, care începe în doar câteva săptămâni, însă apar și câteva „gadget-uri” pentru cei care stau la curte și mai au nevoie să repare câte ceva, să facă curățenie, sau pur și simplu să facă anumite activități mai ușor. Mai jos avem doar o parte din produsele care vor fi la ofertă.

Pompa de apă Parkside de la Lidl este foarte utilă pe timp de vară

Unul dintre cele mai interesante dispozitive de săptămâna aceasta este o pompă de apă submersibilă Parkside, care poate ajuta la golirea unei piscine gonflabile sau la recircularea apei. Pompa are o putere de 400 W și vine cu adaptor pentru furtun cu funcție anti refulare. Specificațiile produsului spun că înălțimea maximă de pompare este de 7m, iar debitul de apă este de 10.000 L pe oră. Prețul este de 150 lei.

Pentru cei care doresc să toaleteze copacii din grădină, Lidl va oferi un instrument 2-în-1: foarfecă și ferăstrău cu mâner telescopic. Poți astfel tăia crengile uscate de jos, fără să fie necesară folosirea unei scări sau cățărarea în copac. Acest instrument costă doar 70 lei.

Pentru mașină însă, apar mai multe accesorii în ofertă, însă cel mai interesant este aspiratorul auto. Acesta se alimentează de la o mufă de 12V din mașină, are un cablu de 3 metri și integrează un sistem lavabil de filtrare a prafului. Recipientul poate ține 400 ml de gunoi, iar aspiratorul este livrat și cu accesorii pentru a putea aspira în spații mai înguste. Prețul este foarte accesibil, la numai 50 lei.

Produsele intră în oferta magazinului începând de luni, 23 august și vor fi disponibile toată săptămâna următoare.

sursa: oferta Lidl

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult