Tur prin mijlocul Lidl: 4 produse interesante disponibile în prima săptămână din 2023

03.01.2023
Tur prin mijlocul Lidl: 4 produse interesante disponibile în prima săptămână din 2023

Lidl are în faimoasa sa zonă din mijlocul magazinelor câteva produse atractive în prima săptămână din 2023, din categorii diverse.

Un cântar Silvercrest Personal Care cu funcție vocală, care comunică audio greutatea, costă 65 de lei. Dispozitivul pornește automat atunci când utilizatorul se urcă pe el. Cântarul are dimensiunile 34,5 x 2,3 x 30,5 cm.

A revenit în oferta Lidl dozatorul cu senzor pentru spumă de săpun. Dispozitivul, oferit sub marca Silvercrest, costă 65 de lei și are rezervor cu capacitate de 250 ml. Aparatul beneficiază de protecție medie la apă (certificare IPx4).

Citește și: Lidl va oferi în curând 2 produse excelente pentru curățarea automobilelor

Atrag atenția și două dispozitive Parkside. Un proiector LED portabil, cu acumulator, este disponibil la prețul de 129 de lei. În pachet sunt incluse un cablu de încărcare (USB-C) și un adaptor auto pentru prize de 12 V. Dispozitivul, cu putere de 20 W, oferă o intensitate maximă a fluxului luminos de 2.000 de lumeni. Proiectorul este certificat IP65 pentru rezistență la praf și apă. Producătorul nu oferă date despre autonomie.

Lidl

Totodată, un termometru cu infraroșu Parkside, de tip pistol, este disponibil la prețul de 90 de lei. Aparatul are un interval de măsurare de la -50 până la +380°C. Termometrul folosește un sistem cu opt lasere pentru precizie ridicată. Display-ul dispozitivului afișează trei culori, în funcție de situație: albastru – corpul / obiectul măsurat este mai rece decât temperatura de referință, verde – ca temperatura de referință și roșu – mai cald decât temperatura de referință. Produsul costă 90 de lei.

Pentru cei care doresc să facă mai mult sport în 2023, Lidl are o selecție de produse interesante. Nouă ne-au atras atenția ceasul de fitness Silvercrest și sticla de apă magnetică Crivit.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult