Lidl aduce 2 produse utile pentru cei care doresc să trăiască mai sănătos în 2023

29.12.2022
Lidl aduce 2 produse utile pentru cei care doresc să trăiască mai sănătos în 2023

Lidl va avea în ofertă săptămâna viitoare o gamă largă de produse pentru fitness. Printre acestea sunt două care pot fi atractive pentru pasionații de gadgeturi.

Un ceas de fitness Silvercrest va fi disponibil la prețul de 199 de lei. Dispozitivul monitorizează somnul, numărul de pași făcuți, caloriile arse, saturația oxigenului în sânge sau ritmul cardiac.

Lidl

Ceasul are display cu diagonala de 1,3” (rezoluție de 240 x 240 pixeli), oferă suport pentru mai multe tipuri de exerciții fizice (greutăți, jogging, alergare pe bandă, bicicletă etc.), afișează notificări din telefon și beneficiază de protecție avansată la murdărie și apă (IP68). Curelele dispozitivului sunt potrivite pentru încheieturi de mâini cu diametru cuprins între 120 și 210 mm.

Citește și: Fitbit Sense 2 review: Un super-ceas de fitness cu (puține) funcții de smartwatch

Autonomia ceasului poate ajunge, potrivit producătorului, la 7 zile. Produsul va beneficia de garanție de 3 ani.

Lidl

Atrage, de asemenea, atenția sticla de fitness magnetică, care va costa 40 de lei. Produsul, vândut sub marca proprie a Lidl Crivit, poate fi atașat de diferite elemente metalice, precum aparatele de fitness de la sală. Sticla are capacitate de 0,8 litri.

Aceste produse vor ajunge în magazinele Lidl pe 5 ianuarie 2023.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Revin sculele Parkside pe baterii la Lidl, dar, surpriză, nu mai sunt cele verzi. 3 produse interesante

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult