Turul magazinelor: 4 gadgeturi Parkside neobișnuite, în curând la Lidl

07.10.2022
Turul magazinelor: 4 gadgeturi Parkside neobișnuite, în curând la Lidl

Lidl vinde, sub marca proprie Parkside, de obicei scule și unelte. Compania va avea în ofertă, săptămâna viitoare, patru produse inedite.

Un desfăcător de sticle, disponibil în versiune convențională sau în formă de ciocan, va putea fi cumpărat la prețul de 18 lei.

De neratat, pentru fanii brandului Parkside și colecționarii de scule și unelte sub această marcă, va fi cana din inox inscripționată cu numele brandului, care va avea prețul de 20 de lei.

Parkside
Cana din inox, inscripționată cu marca Parkside, pe care o va vinde Lidl.

Utilă pe orice șantier este o geantă termoizolantă. Cea sub marca Parkside pe care o va vinde Lidl are capacitate de 12 litri și va costa 70 de lei.

Totodată, un ceas de perete pentru atelier, marca Parkside, va costa 40 de lei. Dispozitivul are diagonala de 30 de cm și vine cu baterie.

Produsele vor putea fi găsite în magazinele Lidl începând de joi, 13 octombrie.

Produsele Parkside sunt apreciate deoarece oferă calitate ridicată la prețuri accesibile. Acestea nu sunt produse direct de companie, evident, ci de diverși parteneri, inclusiv unii cunoscuți precum: Scheppach, Grizzly Tools,Einhell sau Kompernass.

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Lidl: Surpriza din oferta acestei săptămâni – produs multifuncțional 6-în-1, cu preț mic

Turul magazinelor: 4 gadgeturi Parkside neobișnuite, în curând la Lidl

Robotul aspirator smart revine în oferta Lidl. Preț, caracteristici și disponibilitate

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult