Un bărbat și-a găsit mașina furată în doar o oră cu ajutorul unui Apple AirTag

06.03.2024
Un bărbat și-a găsit mașina furată în doar o oră cu ajutorul unui Apple AirTag

Un bărbat din Marea Britanie și-a recuperat mașina furată în doar o oră. Acesta a urmărit mașina cu ajutorul unui Apple AirTag.

Cele mai simple dispozitive se pot dovedi a fi și cele mai utile. Asta a aflat un bărbat din Marea Britanie, a cărui mașină a fost furată. Bărbatul, care lucrează ca dulgher, a fost sunat de unul dintre colegii săi și anunțat că mașina sa a fost furată.

Cu toate acestea, bărbatul și-a dat seama rapid că a ascuns un Apple AirTag sub bancheta din spate a vehiculului, o camionetă pe care a descris-o pentru Yorkshire Post drept „mândria și bucuria” lui. El a primit AirTag-ul drept cadou de Crăciun de la soția sa și l-a ascuns prin mașină, ceea ce s-a dovedit a fi o decizie foarte inspirată.

Și-a găsit mașină furată în doar o oră folosind un Apple AirTag

Folosind aplicația de urmărire, Paul a sunat la poliție și a urmărit semnalele care l-au condus înapoi la camioneta sa care fusese parcată pe o stradă din Bradford. El a reușit să găsească mașina după doar o oră de la momentul furtului, fiind asistat de poliția din West Yorkshire. Bărbatul a postat despre recuperarea sa ingenioasă a mașinii și pe un grup de Facebook local.

„Unul dintre colegii mei avea camioneta meu și, în mod prostesc, a lăsat motorul pornit, cu cheia pe scaunul șoferului. A intrat în casa lui să ia apă caldă pentru ferestre, a spus că a intrat și a ieșit într-un minut. Când a ieșit, mașina dispăruse”, a spus Paul, bărbatul căruia i-a fost furată mașina.

Astfel, și-a adus aminte că a lăsat AirTag-ul în mașină și a folosit aplicația Find My pentru a repera mașina. Micul accesoriu l-a salvat de foarte multă bătaie de cap. Mai mult, el spune că lasă astfel de AirTag-uri în mai multe locuri și spune că sunt un adevărat game changer.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult