Un dispozitiv simplu rezolvă cea mai enervantă problemă a routerelor Wi-Fi

04.05.2016
Un dispozitiv simplu rezolvă cea mai enervantă problemă a routerelor Wi-Fi
Nu este utilizator de router Wi-Fi care să nu fi fost enervat de una din cele mai comune probleme ale acestor dispozitive – din când în când conexiunea la internet se întrerupe sau nu este stabilă. De cele mai multe ori problema se rezolvă prin deconectarea şi reconectarea la priză a dispozitivului. 
 
Citeşte şi: Această farfurie absoarbe excesul de grăsime din mâncare
 
ResetPlug face acest lucru pentru utilizator. Dispozitivul este un adaptor în care se conectează cablul routerului, iar acesta se introduce apoi în priză. ResetPlug monitorizează conexiunea, iar atunci când detectează probleme taie curentul routerului şi apoi îl restabileşte. 
 
 
Deşi face un lucru relativ simplu, dispozitivul nu este ieftin la preţul de 60 de dolari bucata. Producătorul susţine că ResetPlug funcţionează cu orice tip de router/modem. 
 
După cum se vede, gadgetul foloseşte standardul american pentru priză, dar poate fi folosit şi în Europa cu ajutorul a două adaptoare. 
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult