Unelte, accesorii și produse interesante din oferta actuală a Lidl

17.05.2021
Unelte, accesorii și produse interesante din oferta actuală a Lidl

Lidl România a publicat catalogul cu noile oferte, iar printre acestea se găsesc, din nou, accesorii și gadgeturi interesante.

Retailerul vinde o râșniță electrică pentru sare și piper, marca Silvercrest Kitchen Tools, la prețul de 35 de lei. Aparatul folosește o baterie care este inclusă în pachet.

Tot pentru bucătărie este disponibil un aparat de spumare a laptelui, aceeași marcă, la prețul de 119 lei. Cu putere de 500 W, dispozitivul oferă patru tipuri de spumare: spumă caldă și cremoasă; lapte încălzit, cu puțină spumă; spumă caldă și stabilă; spumă rece.

Lidl are în ofertă, de asemenea, lanterne LED, la prețul de 7 lei bucata.

Citește și: Două unelte foarte utile, în oferta Lidl de săptămâna viitoare

Lidl are din nou accesorii și unelte interesante

Pentru pasionații de proiecte de tip DIY, Lidl vinde o trusă care include un polizor de precizie și diverse accesorii. Setul, marca Parkside, costă 129 de lei. Unealta poate fi folosită pentru găurire, frezare, gravare, lustruire, curățare, polizare sau tăiere.

În pachet este inclus și un stativ telescopic stabil, cu dispozitiv de fixare și agățare. Ca și alte unelte vândute de Lidl, polizorul are un cablu lung, cu lungime de 4 metri.

Interesantă este și bara magnetică pentru scule și unelte, marca Parkside. Dispozitivul costă 14 lei și poate susține o greutate de 10 kg. Este disponibil, de asemenea, un suport magnetic, la același preț.

Tot la categoria unelte poate fi găsită o trusă mini de unelte, cu 276 de piese. Aceasta costă 60 de lei și poate fi folosită pentru găurire, frezare, gravură, lustruire, curățare, polizare sau tăiere.

Interesant este, de asemenea, creionul corector pentru lemn și rosturi. Unul costă 4 lei. Sunt disponibile mai multe culori.

Pentru „maeștrii” grătarelor, retailerul vinde un set de accesorii de inox, marca Grillmeister, la prețul de 119 lei.

Sursa: Lidl.ro

V-ar mai putea interesa:

Wunderwaffen, super-armele naziștilor care au făcut istorie

Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât colacul de WC. Iată cu ce îl poți curăța

Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai poate fi remediată VIDEO

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult