Xiaomi lansează Band 7 în Europa, cât costă și ce modele sunt disponibile

22.06.2022
Xiaomi lansează Band 7 în Europa, cât costă și ce modele sunt disponibile

Nu a durat mult după anunțul oficial din China pentru Xiaomi Band 7 să primim și vești despre lansarea noii brățări de fitness în Europa. Noul model se vinde deja în țările din Europa de Vest, fiind lansat în magazine pe 21 iunie, și va veni, foarte curând și în restul țărilor din Europa. Avem acum informații despre preț, culori și specificațiile tehnice complete, cât și primele detalii despre oferta specială de lansare.

Xiaomi Band 7: preț semnificativ mai mare față de modelul anterior

Xiaomi lansează brățara Band 7 în Europa la un preț de bază de 60 de euro. Având în vedere că Xiaomi Mi Band 6 s-a lansat la 45 de euro, diferența de preț este destul de mare, având în vedere poziționarea în zona de buget. Totuși, cei care vor cumpăra printre primii noua brățară de fitness vor putea să dea comandă cu reducere de 10 euro din prețul de bază. Acest model, care ajunge în Europa, nu include NFC, deci nu există suport pentru plăți contactless.

xiaomi band 7 colors

Xiaomi a anunțat șapte culori „standard” pentru brățările Band 7: alb, negru, bleu, crem, verde închis și oranj, dar a anunțat și câteva ediții „speciale” în culori inedite: albastru camuflaj, verde camuflaj, orange fluorescent și galben fluorescent.

Noua brățară oferă cam aceleași capabilități precum modelul de anul trecut, însă beneficiază de un ecran mai mare, de 1,62” cu panel AMOLED și rezoluție 490 x 120 pixeli. Brățara integrează suport pentru always-on display, promite 15 zile de autonomie, rezistență la apă la 5 atmosfere (50 metri) și include un sistem de vibrații pentru notificări.

xioami band 7 special colors

La capitolul senzori, avem unul optic pentru puls, încă unul pentru saturația de oxigen din corp și senzorul de mișcare, care poate înregistra 120 de tipuri de activități sportive. Toate acestea sunt incluse într-o brățară de numai 13,5 grame.

Există zvonuri și despre lansarea unui model Xiaomi Band 7 Pro, care ar putea fi cel cu suport pentru NFC și alte capabilități mai avansate. Acel model ar putea fi lansat mai târziu în 2022.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult