Xiaomi lansează Mi AirDots Pro 2s cu Bluetooth 5.0 – o nouă generaţie de căşti wireless mai eficiente

03.04.2020
Xiaomi lansează Mi AirDots Pro 2s cu Bluetooth 5.0 - o nouă generaţie de căşti wireless mai eficiente

Recunoscut în egală măsură pentru produse de-a dreptul originale, dar şi oferta de smartphone-uri şi accesorii cu design inspirat de la alţi  producători, Xiaomi vine cu o alternativă interesantă şi mult mai ieftină pentru căştile Apple AirPods 2.

Înlocuitoare pentru prima generaţie AirDots, căştile AirDots Pro 2s oferă în plus conectivitate Bluetooth 5.0 şi autonomie de până 24 de ore cu o singură încărcare.

 La fel de albe ca soluţia Apple şi complet lipsite de cabluri, căştile AirDots îmbunătăţesc atât partea de confort, cât şi aspecte de ordin tehnic. Inspirate de căştile Apple AirPods, căştile AirDots 2 se fixează ceva mai bine în urechi şi includ tehnologia environmental noise cancellation (ENC), asigurând filtrarea activă a zgomotelor ambiante.

Driverele audio cu diametru de 14.2mm au fost reproiectate pentru acoperire mai bună a spectrului audio, iar procesarea audio este îmbunătăţită cu ajutorul unui procesor bluetooth dual, care ar trebui să reducă latenţele şi să îmbunătăţească stabilitatea conexiunii.

O altă adiţie este suportul pentru tehnologia de încărcare Qi wireless, ceea ce înseamnă că vei putea realimenta cutia pentru transport prevăzută cu acumulator, folosind telefonul mobil prevăzut cu funcţie reverse charging, sau alt adaptor pentru încărcare wireless.

Căţile Xiaomi Mi AirDots Pro 2s vor fi disponibile în ofertele magazinelor din China începând cu data de 9 aprilie, pentru echivalentul a 56 dolari americani.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video