Xiaomi Mi Band 5 apare în imagini, cu ecran mai mare și un nou tip de încărcător

26.05.2020
Xiaomi Mi Band 5 apare în imagini, cu ecran mai mare și un nou tip de încărcător

Xiaomi Mi Band 5, noua versiune a brățării de fitness populare a producătorului chinez, a apărut în imagini pe rețeaua de socializare Weibo.

Din imagini se observă că dispozitivul va avea ecran mai mare și un nou tip de încărcător.

Potrivit zvonurilor, Xiaomi Mi Band 5 va avea un ecran cu diagonala de 1,2”. Prin comparație, Mi Band 4 are ecran de 0,95”.

Mai mult, se zvonește că Mi Band 5 va dispune de suport pentru asistentul vocal Amazon Alexa, va include senzor SpO2 care măsoară saturația oxigenului din sânge și funcții mai precise pentru urmărirea activității. Totodată, pentru femei dispozitivul va include funcție de monitorizare a ciclului menstrual.

VEZI IMAGINILE DIN GALERIA FOTO

Designul noului model nu va fi cu mult diferit de cel al generației actuale. Mi Band 5 va dispune de un model nou de încărcător, de tip plug-in.

Sursa imaginilor susține că noua brățară de fitness Xiaomi va costa echivalentul a 28 de dolari în China.

Xiaomi Mi Band 4 a fost lansată în luna iunie din 2019 așa că este posibil ca noul model să fie prezentat luna viitoare.

CITEȘTE ȘI: Fitbit vrea să afle dacă dispozitivele sale purtabile pot detecta coronavirusul

CITEȘTE ȘI: O companie va transmite live pe internet, gratuit, programe de fitness erotice

CITEȘTE ȘI: Un criminal a fost prins datorită unei brăţări de fitness Fitbit

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult