O companie va transmite live pe internet, gratuit, programe de fitness erotice

O companie va transmite live pe internet, gratuit, programe de fitness erotice

Mai multe companii au lansat programe de fitness transmise live pe internet. CamSoda, o organizaţie cunoscută din industria serviciilor pentru adulţi, se va alătura grupului, dar programul de o oră pe care îl va transmite va fi unul erotic.

 

Printre persoanele care vor apărea în program se numără şi modele de videochat ale companiei, printre care unele cu experienţă în fitness, precum antrenoarele Fitprincess şi Kelsi Monroe.

Instructorii CamSoda vor preda trei ore, gratuite, pe săptămână, cu exerciţii de yoga sau pentru dezvoltarea musculaturii. Cei care vor dori să interacţioneze în privat cu unul dintre modele vor putea face acest lucru contracost după programul de fitness.

 

 

Programul CamSoda Fit va fi transmis live pe site-ul companiei, CamSoda.com. 

 

Compania este cunoscută pentru produsele şi serviciile ieşite din comun pe care le lansează. Recent a anunţat vibratorul prin intermediul căruia utilizatorii pot comanda pizza, iar la sfârşitul anului trecut a prezentat o serie de jucării sexuale care vibrează în funcţie de evoluţia preţului bitcoin. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult