Zenfone 9: Accesoriile anunțate de ASUS împreună cu smartphone-ul

28.07.2022
Zenfone 9: Accesoriile anunțate de ASUS împreună cu smartphone-ul

ASUS a lansat, împreună cu noul să smartphone Zenfone 9, o serie de accesorii pentru telefon.

Cel care atrage imediat atenția este suportul pentru rucsac Smart Backpack Mount, care transformă dispozitivul într-o cameră de acțiune care se prinde la una dintre curele de umăr. Smartphone-ul poate fi scos ușor din suportul magnetic, iar pentru a fi evitată scăparea accidentală a dispozitivului, acesta este prins de suport cu un șnur retractabil. Sistemul a fost gândit, ca și telefonul, pentru a fi folosit cu o singură mână.

ASUS a anunțat și seria de accesorii Connex, care include o carcasă, un suport pentru birou și un suport de carduri, cartele de acces sau cărți de vizită.

Citește și > ASUS Zenfone 9 review: Probabil cel mai bun telefon compact cu Android din 2022

Suporturile se prind de carcasă în partea de jos a acesteia.

Connex Smart Stand iese în evidență prin faptul că este un suport inteligent: deschiderea piciorului de sprijin poate lansa automat o aplicație selectată de utilizator, de exemplu Netflix sau YouTube. Aceste trei produse sunt disponibile și în culori deschise.

Compania a prezentat inclusiv o carcasă produsă de un partener, modelul RhinoShield SolidSuit Case. RhinoShield are în ofertă protecție și pentru modelele de gaming din seria ROG Phone 6.

Trebuie precizat și faptul că Zenfone 9 este livrat împreună cu o carcasă ușoară, de tip capac, din plastic.

În perioada 28 iulie – 21 august, Zenfone 9 beneficiază de o promoție de lansare în magazinul oficial ASUS. Fiecare achiziție de telefon este însoțită de un kit cadou format din folia de protecție RhinoShield Impact Protection Screen Protector și RhinoShield SolidSuit Case. Promoția se aplică modelelor cu 8 GB RAM / 128 GB stocare (culorile alb și negru), 8 GB RAM / 256 GB stocare (alb și negru) și 16 GB RAM / 256 GB stocare (negru).

Sursa: ASUS

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult