(P) Vouchere de vacanță de 6.000 EUR, console PlayStation 5 și alte premii, în promoția Unibet

13.10.2023
(P) Vouchere de vacanță de 6.000 EUR, console PlayStation 5 și alte premii, în promoția Unibet

În spiritul distracției la cote cât mai mari, platforma Unibet vine cu extra beneficii pentru clienții noi și existenți, în perioada 9 octombrie – 3 decembrie 2023. Campania promoțională oferă jucătorilor oportunitatea de a suplimenta distracția cu șanse la premii de top.

Printre altele, se oferă vouchere de vacanță de 6.000 EUR fiecare și console de ultimă generație – PlayStation 5. Premiile promoției sunt practic extra beneficii care vor ajunge la cei mai norocoși utilizatori ai website-ului unibet.ro și ai aplicației de mobil Unibet.

Considerând că o vacanță împărtășită cu prietenii este mai distractivă decât orice competiție sportivă, Unibet oferă nu mai puțin de 8 astfel de premii – câte o vacanță de 6.000 EUR la fiecare extragere săptămânală, pe parcursul campaniei promoționale. Cu un asemenea buget generos sunt posibile experiențe tari în gașcă, concretizate în călătorii de neuitat! Demersul este parte din conceptul U & Unibet, care presupune accesul la divertisment de calitate, gândit special pentru jucători, din viziunea unor jucători.

Cum se pot câștiga șanse la tragerile la sorți

Pentru a avea posibilitatea de a câștiga premii la extrageri, mai întâi trebuie să câștigi tichete de participare care exprimă numărul de șanse la o asemenea tragere la sorți.

Aceste tichete sunt acordate în mod garantat utilizatorilor eligibili care optează pentru promoție și îndeplinesc cerințele campaniei: fiecare 100 RON depuși într-o săptămână (inclusiv din depuneri cumulate) generează automat câte un tichet pentru extragerea cu premii a săptămânii respective.

Numărul de tichete (deși șanse la premii) pe care le poate obține un jucător nu este limitat, însă Unibet subliniază că această campanie se supune principiului esențial de joc responsabil. Doar cu o abordare echilibrată, distracția este asigurată în cadrul oricărei experiențe de divertisment în lumea Unibet. Accesul la premii trebuie considerat un posibil extra beneficiu (la fel ca și câștigurile în fiecare joc), iar norocul nu trebuie niciodată forțat!

Lista premiilor pentru fiecare dintre cele 8 trageri la sorți

Fondul de premiere la fiecare extragere este compus din: un voucher de vacanță în valoare de 6.000 EUR, un PlayStation 5, un ceas Garmin, 7 premii a câte 1000 RON bani de folosit pe platforma Unibet, 10 premii a câte 500 RON bani de folosit pe platforma Unibet și 80 premii a câte 250 Rotiri la Jungle Jamboree plus 50 RON Pariu extra cu funcția Creare Pariu. În programul campaniei există 8 săptămâni promoționale, deci 8 momente în care se acordă toate premiile mai sus amintite.

„Dacă mersul în vacanțe ar fi un sport de performanță, ai putea câștiga detașat! Punem la bătaie 8 vouchere de vacanță în valoare de 6.000 EUR fiecare. Dar nu ne oprim aici. Pentru că în orice gașcă fiecare se distrează în felul său și cu gadget-uri diferite, mai oferim 8 PlayStation 5 și ceasuri Garmin, dar și bani pentru jocuri pe platforma Unibet, rotiri și pariuri extra! Activează-ți spiritul competitiv – acum e mai simplu să îți crești șansele de a câștiga cele mai cool experiențe în gașcă”, se menționează pe unibet.ro, în secțiunea dedicată campaniei promoționale.

Extragerile săptămânale vor avea loc în fiecare Luni, de pe 16 octombrie până pe 4 decembrie.  Pentru a fi eligibil pentru extragerea săptămânală, jucătorul trebuie să aibă cel puțin un tichet pentru extragerea din săptămâna respectivă.  Câștigătorii săptămânali vor fi premiați și afișați în termen de 3 zile de la încheierea extragerii.

Unibet (L1160657W000330 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!) este un brand din portofoliul Kindred Group, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online, cu 26 de ani de experiență la nivel global, promotor al jocului responsabil.

Pariuri sportive, sloturi online, jocuri de live casino, bingo și poker – iată categoriile de resurse la cele mai înalte standarde de calitate, accesibile în condiții legale și sigure românilor cu vârsta de cel puțin 18 ani.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News