100.000€ pentru digitalizarea companiei. Verifică gratuit dacă ești eligibil!

16.12.2022
100.000€ pentru digitalizarea companiei. Verifică gratuit dacă ești eligibil!

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene va finanța prin PNRR – Pilonul 3 / C9 / i3, aproximativ 10.000 de companii cu până la 100.000 € pentru ca acestea să-și digitalizeze activitatea. Proiectele se vor depune in perioada 1 februarie 2023 – 30 martie 2023.

Condiții generale de eligibilitate

  • Compania se încadrează în categoria IMM
  • Compania este înființată cel mai târziu la data de 31.12.2021
  • Compania a înregistrat profit operațional în anul 2021

Acestor condiții principale de eligibilitate se adaugă și câteva condiții secundare de eligibilitate și punctaj stabilite în ghidului apelului.

 Finanțarea pentru digitalizare prin PNRR

  • Microîntreprinderi (

20.000 € – 30.000 €

  • Întreprinderi mici (

20.000 € – 50.000 €

  • Întreprinderi mijlocii (

20.000 € – 100.000 €

Cofinanțarea este de 10% pentru toate tipurile de beneficiari.

Verifică dacă ești eligibil

Platforma Smis® a dezvoltat o aplicație în care îți poți verifica gratuit eligibilitatea. Peste 200.000 de companii și-au verificat eligibilitatea în platforma Smis®. Dacă ești eligibil, îți poți scrie singur proiectul cu ajutorul platformei Smis®, prin aplicația suport în scrierea proiectelor ”DIGI-IMM”. Verificarea este simplificată de parteneriatul cu Termene.ro – cea mai bună platformă cu date despre companii.

8.700 de proiecte au fost concepute cu Smis® în ultimul an pentru diverse linii de finanțare.

1.000 de licențe cadou pentru antreprenori

În platforma Smis® scrierea proiectului este GRATUITĂ. Dacă dorești să descarci documentele (anexele) pentru aplicare ai nevoie de o licență. Costul unei licențe Smis® pentru scrierea proiectului este de 980 lei + TVA. În aplicația pentru scrierea proiectului îți configurezi cu ușurință planul de afaceri și cererea de finanțare iar aplicația îți generază automat planul de afaceri și declarațiile pentru depunerea proiectului.

Smis® în parteneriat cu NOD (Network One Distribution) – Microsoft Partner,  oferă CADOU antreprenorilor, 1.000 de licențe pentru scrierea proiectului. Pentru a beneficia de o licenta gratuită este necesar să ai un cont pe Smis.ro

Aplicația Smis pentru eligibilitate și scrierea proiectului

În aplicație îți vei configura cererea de finanțare, bugetul proiectului și planul de afaceri. Pentru fiecare reper bugetat, aplicația îți generează în mod automat cele două oferte de preț. Ai acces la procedură, actualizări și documente oficiale, tutoriale, cursuri și webinarii exclusive. De asemenea ai acces la statistici în timp real despre punctaje, concurență și șanse la finanțare, precum și la șabloane de proiecte (model).

Participă gratuit la webinarul Smis din 21 decembrie

Alexandru Picioruș – CEO Smis®, alături de Mădălin Timiș – NOD Aademy Manager și Alexandru Băloi – Global Partner Solutions Director, Microsoft România, vor susține miercuri 21 decembrie începând cu ora 12:00, un webinar gratuit despre programul de digitalizare. Mai multe detalii găsești pe Smis.

NOD & Microsoft susțin antreprenorii români pentru digitalizare

Crează-ți un cont pe Smis.ro, verifică dacă firma ta este eligibilă și solicită o licență ”Smis” cadou.

Microsoft este unul dintre principalii furnizori de soluții și servicii cloud, de la soluțiile deja clasice de productivitate și colaborare și până la soluții complexe de tip IaaS sau PaaS care le permit companiilor să acceseze cu un efort financiar minim cele mai performante tehnologii.

Microsoft 365 este o suită de productivitate care combină accesul la aplicațiile clasice Office cu instrumentele puternice de colaborare disponibile in Microsoft Teams și fucționalități avansate de securitate. Aceste componente permit utilizatorilor să creeze conținut diversificat, să găzduiască întâlniri online și să colaboreze în timp real, indiferent unde s-ar afla. Microsoft 365 oferă toate instrumentele de care are nevoie un angajat în era digitală, susține productivitate și stimulează colaborarea în cadrul companiei și reprezintă fundația pe care se bazează transformarea digitală a oricărei organizaţii.

Network One Distribution este companie cu acționariat 100% românesc și cifră de afaceri de peste 385 milioane Euro în 2021.  Este cel mai mare distribuitor de tehnologie din România, cu o experiență de 19 ani pe piața de distribuție, o echipă formată din peste 400 de profesioniști, o rețea națională de parteneri specializați și peste 180 de branduri în portofoliu. Misiunea NOD, prin ecosistemul său de parteneri, este de a contribui la dezvoltarea societății și a economiei locale, punând la dispoziția mediului de business public și privat un portofoliu complet de soluții, know-how și competențe pentru o gestionare integrată a proceselor de modernizare prin tehnologie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult