CIFRE OFICIALE. CANCAN.RO cel mai citit site din Romania pe 8 mai!

09.05.2022
CIFRE OFICIALE. CANCAN.RO cel mai citit site din Romania pe 8 mai!

CANCAN a fost cel mai citit site din România duminică, 8 mai 2022, conform datelor furnizate de SATI-BRAT. Urmatoarele două locuri au fost ocupate de digi24.ro si digisport.ro.

Astfel, CANCAN.ro, membru al Gândul Media Network, s-a situat pe locul 1 ca număr de afișări cu 2.683.400 de afișări și 570.622 de cititori unici, fiind cel mai citit site de știri la nivel national în data de 8 mai.

Ce reprezintă afișările?

O afișare unică de pagină cumulează afișările de pagină generate de același cititor pe site în cadrul aceleiași sesiuni. O afișare de pagină unică reprezintă numărul de sesiuni în timpul cărora pagina respectivă a fost văzută de una sau de mai multe ori.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Marius Tuca Show, Prosport LIVE, Prosport NEWS şi CSID LIVE, Grupul Gândul reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă. Conţinutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime şi analiză.

Gândul Media Network este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

Trustul Gândul Media Network a lansat în luna martie și platforma Cu Gândul la Ucraina, platformă care reuneşte principalele iniţiative şi ONG-uri care sprijină activ refugiaţii din Ucraina sau oferă sprijin umanitar pe teritoriul Ucrainei.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video