Cu fel de pulovere pot fi purtate vestele pentru bărbați?

21.09.2022
Cu fel de pulovere pot fi purtate vestele pentru bărbați?

Pe măsură ce înaintăm în sezonul răcoros, garderoba fiecăruia dintre noi se schimbă. Toamna este anotimpul puloverelor groase, simple sau colorate, cu imprimeuri care să însenineze zilele ploioase. Purtate alături de veste pentru bărbați, puloverele vor crea ținute impecabile, păstrându-și un aspect clasic și elegant. Descoperă-ți stilul și selectează piesele potrivite pentru a întâmpina sezonul răcoros într-o manieră rafinată.

Poartă veste cu pulovere uni și blugi pentru un look atemporal

Vestele matlasate și puloverele merg mână în mână în sezonul de tranziție. Cele două piese vestimentare oferă un confort deosebit în timpul zilelor răcoroase de toamnă sau de primăvară. Sunt confecționate din materiale de calitate, pentru un aspect elegant și deosebit.

Una dintre cele mai bune moduri de a purta puloverele cu veste, constă în selectarea unui pulover în culori uni, cât mai simplu și confortabil. O vestă de culoare neutră, bleumarin sau gri, alături de pulover, blugi, pantofi sau cizme, vor crea un look atemporal, ușor sofisticat. Pentru un plus interesant, accesorizează ținuta cu un fular în carouri, colorat.

Iubești ținutele monocrome? Adoptă un stil all black sau maro, și combină un pulover lung, pantaloni drepți și o vestă, toate în aceleași nuanțe. Vei reuși să obții o abordare relaxată și un aspect inteligent.

Pentru o abordare rafinată, orientează-te către un pulover roșu și o vestă bleumarin. Asortează-ți vesta cu blugii și încheie ținuta cu un pardesiu camel. Tonifiază ținuta cu mănuși de piele în nuanța puloverului și ochelari de soare.

Cardigane colorate și veste matlasate pentru outfituri călduroase

Puloverele de tipul cardiganelor completează perfect o ținută cu o vestă matlasată. Pentru un aspect colorat, alege un cardigan cu dungi colorate și o vestă cât mai neutră din punct de vedere cromatic. Poți purta combinația cu pantaloni chino pentru un aspect mai elegant sau cu blugi pentru un look casual. Definește întreaga ținută cu o pereche de cizme sau bocanci worker, într-o nuanță care se regăsește pe dungile cardiganului.

Poți alege chiar și un pulover clasic cu nasturi, cu aspect texturat, în nuanțe de gri sau albastru. Va arăta senzațional lângă o vestă matlasată, fără glugă. În funcție de temperaturile de afară, optează pentru o vestă mai subțire sau mai groasă, astfel încât să îți asiguri un confort termic potrivit.

O vestă albastră, un pulover cu nasturi gri și blugi albaștri rupți, îți va oferi un outfit elegant. Iar o pereche de cizme worker maro, este o modalitate perfectă prin care poți adăuga o ușoară nonșalanță ținutei.

Pulovere și cu imprimeuri veste în ținute moderne și relaxate

Combinația de pulovere cu imprimeuri și veste matlasate reprezintă o opțiune sigură atunci când dorești să adopți un look modern, relaxat. Alege un pulover casual gri cu imprimeuri minimaliste și o vestă bleumarin, alături de pantaloni cargo și sneakerși. Nu vei da greș cu o astfel de ținută atunci când nu ai timp să alegi piese vestimentare confortabile.

Asocierea unei veste matlasate kaki army cu glugă, alături de un pulover în nuanțe măslini și blugi negri, te va ajuta să arăți minunat în orice moment, fără a fi nevoit depui prea mult efort. Finalizează outfitul cu o pereche de cizme maro de piele întoarsă, pentru a aduce un plus acestui look. Vei fi surprins cât de ușor poate fi să adopți o ținută relaxată cu un pulover maro, pantaloni chino vișiniu și o vestă în nuanța camel.

Puloverele tricotate, simple sau colorate și vestele matlasate, sunt două piese perfecte pentru a-ți stratifica ținutele în sezonul răcoros. Ținând cont de specificul ținutei, inspiră-te și alege pe modelele de veste care îți vor însenina outifturile. Indiferent de forma și culoarea aleasă, vesta, împreună cu puloverele, se vor potrivi chiar și sub jachete și paltoane oversize, pe timp de iarnă. Îți vor ține de cald, fără să-ți împiedice mișcarea. Îți vei condimenta astfel ținutele aparent banale, oferindu-ți un contrast interesant, în care îmbini sofisticat texturile și culorile.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult