Irina Margareta Nistor este invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

15.09.2022
Irina Margareta Nistor este invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor este invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 17 septembrie, începând cu ora 19:00.

Irina Margareta Nistor a lucrat ca translator pentru TVR înainte de 1990, dar este cunoscută mai ales pentru dublarea, în secret, timp de 5 ani, a peste 3000 de filme înregistrate pe casete video aduse din Occident.

După anii 2000 a participat la numeroase festivaluri de film de renume din Europa (Berlinala, Cannes, Venezia) și a fost o prezență constantă la festivaluri locale de gen (Tiff, Râșnov, Bucharest Best Comedy Film).

În 2012 a înființat Festivalul de Psihanaliză și Film. În ultimii ani este o prezență constantă și la radio, având o emisiune dedicată filmului.

În 2021 a fost distinsă cu Ordinul Artelor și Literelor al Republicii Franceze în grad de Ofițer.

Urmărește interviul integral cu Irina Margareta Nistor, sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video