Prețul și diagonala celui mai vândut televizor din oferta Altex

02.04.2024
Prețul și diagonala celui mai vândut televizor din oferta Altex

În lumea tehnologiei destinate divertismentului la domiciliu, să zicem așa, televizorul reprezintă una din priorități. Inteligente sau simple, televizoarele sunt încă foarte căutate de către clienți, fie că au la dispoziție un buget mai redus, fie că sunt mai cu dare de mână.

Unul dintre cele mai căutate televizoare LED este cel cu diagonala de 81 de cm, conform site-ului Altex. Acest televizor, foarte apreciat de clienți, este modelul VORTEX V32R0212. Cu un design simplu și elegant, acest televizor HD oferă un pachet complet de funcționalități care îmbunătățesc experiența de vizionare a programelor preferate.

Cu o diagonală de 81 cm (32 inch), ecranul plat LED al televizorului Vortex prezintă o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli, furnizând imagini clare și detaliate, care fac ca fiecare moment să fie captivant.

Unghiul mare de vizualizare de 178 de grade permite privitorilor să se bucure de culori vibrante din orice unghi al camerei, fără a compromite calitatea imaginii. Contrastul de 800:1 și luminozitatea de 180 cd/m2 contribuie la reproducerea fidelă a culorilor și la crearea unui mediu vizual decent.

Experiența audio este la fel de importantă ca și cea vizuală, iar televizorul Vortex nu dezamăgește. Sistemul de difuzoare cu o putere de 16W oferă un sunet clar și echilibrat.

În ceea ce privește conectivitatea, acest televizor dispune de o gamă variată de opțiuni. Cele două porturi USB și cele două porturi HDMI permit redarea ușoară a conținutului de pe dispozitive externe, cum ar fi laptopuri, stick-uri USB sau console de jocuri. De asemenea, televizorul este echipat cu un slot CI+ pentru a oferi acces la televiziunea digitală prin satelit sau cablu.

Funcționalități suplimentare, precum PVR (înregistrare video personală) și EPG (ghid electronic de programe), completează setul de caracteristici al acestui televizor, oferind utilizatorilor mai mult control și flexibilitate în gestionarea conținutului media.

Televizorul LED Vortex V32R0212 oferă un raport calitate-preț bun. Este disponibil la un preț de 449 de lei. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News