Smart TV la calitate 4K în oferta Dedeman (diagonala 108 cm). Pentru o experiență cinematică la tine acasă

06.03.2024
Smart TV la calitate 4K în oferta Dedeman (diagonala 108 cm). Pentru o experiență cinematică la tine acasă

Pentru cei care se gândesc să-și schimbe televizorul există o ofertă pusă la dispoziție de cel mai popular retailer de la noi din țară. Dedeman are o ofertă pentru un Smart TV Hisense 43A6K, diagonala 108 cm, 4K. Dispozitivul se vinde pentru suma de 1439 de lei.

Televizorul LED Smart Hisense 43A6K, cu diagonala de 108 cm și rezoluție Ultra HD / 4K, este disponibil în oferta Dedeman la prețul de 1439 de lei, beneficiind de o reducere de 160 de lei. Acest produs oferă o experiență de vizionare bună, aducându-vă mai aproape de conținutul media preferat și livrând o imagine de o claritate demnă de 2024.

Cu o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, televizorul Hisense 43A6K se distinge prin sistemul de operare VIDAA Smart, care vă permite să accesați o gamă variată de aplicații de streaming audio și video. Designul său modern, în culoare neagră, se integrează perfect în orice decor interior, adăugând o notă de eleganță în orice cameră. De asemenea, puteți partaja conținutul video de pe telefon și conecta diverse dispozitive pentru o experiență de divertisment personalizată.

Smart Hisense 43A6K (diagonala de 108 cm și 4K) la Dedeman

Tehnologia Total 4K adaugă profunzime și contrast imaginilor, oferind o paletă de culori mai bogată și o experiență de vizionare superioară. Funcția de reglare a rezoluției (Pixel Tuning) îmbunătățește dinamica imaginilor pentru detalii mai clare și straturi mai intense de culoare, atât pentru culorile închise, cât și pentru cele deschise.

Cu Game Mode Plus, tehnologiile integrate asigură o experiență de joc fluidă. Un panou de 60 Hz, o rată de reîmprospătare variabilă (VRR) și modul automat de latență scăzută (ALLM) „colaborează” pentru a se asigura că placa grafică și ecranul funcționează perfect împreună.

Recomandăm potențialilor cumpărători să se documenteze cu atenție în legătură cu produsul pe care vor să-l achiziționeze și să exploreze și ofertele disponibile la alte magazine consacrate, precum eMag, Altex, Flanco etc., pentru a face cea mai informată alegere în funcție de nevoile și bugetul lor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News