ProSport Live – „Ediții Speciale, cu Marius Mitran”, dedicate echipei naționale de fotbal a României!

01.06.2022
ProSport Live - „Ediții Speciale, cu Marius Mitran”, dedicate echipei naționale de fotbal a României!

Echipa națională a României împlinește 100 de ani de existență și pornește la un nou drum oficial sub conducerea lui Edi Iordănescu. ProSport Live oferă privitorilor o serie de emisiuni dedicate tricolorilor: ”Ediții Speciale, cu Marius Mitran”.

Considerat de mulți vocea jurnalismului care spune cel mai frumos poveștile din sport și, mai ales, din fotbal, maestrul Mitran va discuta cu persoane care au jucat pentru echipa națională, cu oameni care au scris sau au comentat partidele acesteia sau, pur și simplu, cu cei care au trăit cu pasiune momentele rămase în istoria colectivă Sportului Rege.

Miercuri, 1 iunie, Dinu Gheorghe este invitatul lui Marius Mitran. De la orele 19.00, pe www.prosport.ro, pe canalul de YouTube al ProSport, pe paginile de Facebook și de Instagram ProSport, nu rata poveștile care te-au făcut mândru să fii român!

Pentru că, dacă nu ar fi, nu s-ar povesti…

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult