Start la vânzarea de bilete la Destiny Park

23.08.2022
Start la vânzarea de bilete la Destiny Park

Cel mai mare centru de edutainment din Europa de Sud se deschide pe 2 septembrie

Destiny Park este gata să primească primii vizitatori în lumea condusă de copii, începând cu 2 septembrie. Primul parc de edutainment din România a dat startul la vânzarea de bilete.

Destiny Park se adresează copiilor între 4 și 14 ani și reprezintă un univers în miniatură, în care cei mici pot fi adulți pentru cîteva ore sau o zi, având meserii de oameni mari, fiind plătiți cu magic-bani pentru ele.

Un bilet Standard Pass de 3 ore și jumătate costă 80 de lei pentru copii și 60 de lei pentru adulți în timpul săptămânii. În weekend, biletul Standard Pass va costa 130 de lei pentru copii și 80 de lei pentru părinți.

Până pe 31 august orice tip de bilet achiziționat va avea un discount de 10%.

Micii vizitatori au la dispoziție 43 de experiențe din multiple domenii printre care medicină, industrie alimentară, mass-media, industrie energetică, auto, sport, IT și multe altele. Totul este gândit pentru ca cei mici să învețe, prin joacă, ce înseamnă să fii mare, să ai responsabilități și nu în ultimul rând, să-ți administrezi veniturile. Fiecare experiență este organizată într-un cadru specific și este gândită în așa fel încât copiii să înțeleagă ce înseamnă să “muncești” și să primești “salariu”, dar și să te distrezi.

În cele 3 ore și jumătate copiii pot intra în ce experiență își doresc, iar în fiecare dintre experiențe vor lucra între 15-20 de minute cu trainerii și animatorii Destiny Park. Toate experiențele sunt gândite și implementate de o echipă de specialiști condusă de expertul în parenting Urania Cremene.

Până pe 31 august se pot achiziționa bilete cu 10% discount de pe site-ul https://destinypark.ro/bilete/

Destiny Park nu este doar un parc de distracții, este combinația perfectă între joc și învățare. Este exact felul în care copiii se dezvoltă și își satisfac nevoile psihologice de bază.

Accesul în parc se realizează doar alături de o persoană adultă, iar părinții cu copii peste 8 ani îi pot lăsa în parc sub supravegherea animatorilor.

Partenerii Destiny Park până în acest moment sunt Lidl, Regina Maria, Digi24, Banca Transilvania, Rodbun, Tinmar Energy, Euroins, Optiblu, Kiss FM, Vladila, Bioderma, Napolact, LEGO, Cadino, HRT RacingTeam, SiXT, Cognizant Softvision, Cărturești, Lupilu, Grunwelt, Dorna, Haribo, Philips Sonicare, Elgydium, Dyson.

Destiny Park este cel mai mare parc de edutainment din Sud Estul Europei și primul de acest fel din România. Este dedicat copiilor între 4 și 14 ani și este locul în care copiii învață prin joc. Parcul este situat în zona Băneasa pe o suprafață de peste 5000 mp și are 177 de locuri de parcare.

 

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult