Xiaomi Fan Festival oferă reduceri de până la 20% la cele mai populare produse Xiaomi

13.04.2023
Xiaomi Fan Festival oferă reduceri de până la 20% la cele mai populare produse Xiaomi

Cu ocazia celei de-a 13-a aniversări a companiei, Xiaomi a anunțat startul evenimentului anual Xiaomi Fan Festival, cu tema ”Live vivid, let’s vibe”. Până pe 20 aprilie, fanii din România se vor bucura de reduceri consistente, vouchere cadou și multe alte surprize la achiziționarea celor mai populare produse Xiaomi. Promoțiile se vor desfășura pe mi-home.ro, eMAG, Flanco, PCGarage și  Orange, parteneri autorizați Xiaomi România.

Seria Redmi Note 12 – specificații premium, la prețuri mici

În timpul Xiaomi Fan Festival, telefoanele din Seria Redmi Note 12 vor intra la promoție. Lansate la finalul lunii martie pe piața din România, smartphone-urile vin cu o mulțime de specificații de nivel flagship.

Vârfurile de gamă, Redmi Note 12 Pro+ și Redmi Note 12 Pro 5G au sisteme imagistice regăsite până acum pe telefoane mult mai scumpe. Redmi Note 12 Pro+ este dotat cu o cameră de 200 de megapixeli, cea mai mare rezoluție disponibilă în prezent pe un smartphone, în timp ce Redmi Note 12 Pro 5G este dotat cu un senzor IMX766 cu stabilizare optică a imaginii. Ambele modele au ecrane AMOLED cu rată de refresh de 120Hz, remarcabil de luminoase, clare și compatibile cu tehnologiile Dolby Vision® și Dolby Atmos®. Smartphone-urile sunt livrate cu viteze de încărcare la nivel de flagship, cu tehnologie HyperCharge la 120W în cazul Redmi Note 12 Pro+ 5G, respectiv încărcare turbo la 67W pentru Redmi Note 12 Pro 5G, dar și cu baterii masive de 5.000 mAh. Procesoarele MediaTek Dimensity 1080 sunt și ele la înălțime și se descurcă de minune la multitasking și în sesiunile de gaming.

Modelele Redmi Note 12 5G și Redmi Note 12 sunt modelele de buget ale seriei. Și acestea excelează la capitole precum:

  • ecran AMOLED cu rate de refresh la 120Hz
  • procesoare Snapdragon 4 Gen 1, respectiv Snapdragon 685
  • încărcare rapidă la 33W și baterii de 5.000mAh
  • camere triple AI, cu Night Mode și o serie de alte funcții și filtre utile și distractive.

Ofertele din timpul Xiaomi Fan Festival

 Până pe 20 aprilie, Redmi Note 12 Pro 5G are prețuri începând de la 1.799 lei. Xiaomi a pregătit și un cadou surpriză pentru cei care îl vor achiziționa. Este vorba despre o pereche de căști Redmi Buds 4, care în mod normal costă doar ele peste 200 de lei.

Redmi-note-12-Pro

Redmi Note 12  costă doar 999 de lei, în varianta de stocare 4GB+64GB, și până pe 20 aprilie vine însoțit de o brățară de fitness, Redmi Smart Band 2, care afișează date despre peste 30 de activități sportive și monitorizează ritmul cardiac, calitatea somnului sau nivelul de oxigen din sânge și care rezistă până la 14 zile la o singură încărcare.

Xiaomi Fan Festival: confort și energie la cote maxime

Xiaomi îi invită pe fanii din România să descopere până pe 20 aprilie și alte promoții de primăvară la produse pentru casă sau alte accesorii inteligente.

Pentru maximum de confort în locuință, Xiaomi vine cu discounturi generoase la aspiratoarele robot din seria Mi Robot Vacuum-Mop 2, care au prețuri începând de la 1.199, 99 lei. Sunt aspiratoare robot inteligente cu putere de aspirație începând de la 2700 Pa, dotate cu mop presurizat pentru îndepărtarea eficientă a petelor, rezervor de apă 2 în 1 inteligent, controlat electronic și o alimentare de la 3200 mAh pentru o durată de viață mai lungă a bateriei.

Abia lansate în România, Redmi Buds 4 Lite intră deja în campania de reduceri. Aceste căști wireless asigură experiențe de ascultare imersive, distorsiuni reduse ale sunetului, un bas mai bogat și tonuri înalte mai clare. În plus, sunt foarte ușoare, doar 3.2 grame și au certificare IP54 de rezistență la apă. În perioada Xiaomi Fan Festival, prețul Redmi Buds 4 Lite este unul imbatabil: 129 de lei.

Ceasul inteligent Xiaomi Watch S1 are un design elegant, cu sticlă de safir și finisaje precise, dar poate fi folosit și în timpul activităților sportive, datorită celor peste 117 moduri fitness. De asemenea, vine cu un afișaj generos, Bluetooth pentru apeluri telefonice și o reducere consistentă, care îl aduce la prețul recomandat de vânzare de doar  929 lei.

Pentru exploratorii urbani, Xiaomi Electric Scooter 3 Lite este un partener de nădejde și vine la un preț excelent, de doar 1.909 lei, reducere de 17%. Este o trotinetă electrică cu design elegant ce asigură o experiență de rulare confortabilă și stabilă. Are o viteză maximă de 20 km/h și o autonomie de până la 20 km la o singură încărcare.

Acestea sunt doar câteva dintre produsele Xiaomi care intră în campania de reduceri sau vin însoțite de cadouri în perioada Xiaomi Fan Festival, până pe 20 aprilie.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult