Un bărbat a folosit aplicaţia Find My iPhone pentru a-şi prinde nevasta infidelă

25.09.2020
Un bărbat a folosit aplicaţia Find My iPhone pentru a-şi prinde nevasta infidelă

Un bărbat a folosit serviciul Find My iPhone pentru a-şi prinde nevasta infidelă. Aplicaţii de acest fel sunt disponibile pentru ambele sisteme de operare mobile dominante, Android şi iOS.

Sean Donis, din New Jersey, SUA, o suspecta pe soţia lui, Nancy, că îl înşală. Astfel, a aflat, prin intermediul serviciului Find My iPhone, unde se află tableta iPad a femeii atunci când aceasta i-a spus că se duce să ia cina cu mai mulţi colegi de serviciu. Donis a a aflat că soţia lui se afla acasă la şeful ei, un bărbat numit Albert Lopez.

Citește și: Acestea sunt femeile cu care bărbaţii îşi înșală cel mai des nevestele. Gadgeturile preferate de infideli

Furios, bărbatul a mers la locuinţa amantului pentru a-i prinde pe cei doi împreună. A intrat prin efracţie în casă şi a dat, într-o cameră, peste cei doi amanţi. A scos telefonul mobil şi a început să îi filmeze. În clip, cei doi sunt dezbrăcaţi. Apoi, potrivit acuzatorilor, bărbatul a trimis înregistrarea la rudele lui Nancy.

Prin aceste acţiuni, Sean Donis a încălcat câteva legi. A intrat prin efracţie într-o locuinţă şi a distribuit clipul cu cei doi amanţi dezbrăcaţi pe internet.

După incidentul petrecut în 2016, cei doi soţi au divorţat.

Totuşi, Sean Donis risca să petreacă până la 15 ani după gratii pentru ceea ce a făcut. Avocatul acuzatului a spus, însă, că Donis „merită o medalie”, deoarece „a dat dovadă de multă stăpânire de sine”.

Ulterior, Donis a scăpat de acuzații, iar acum este un om liber.

Sursa: Yahoo! News

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult