Aplicaţia Google care concepe rochii pentru femei în funcţie de activităţile lor zilnice

07.02.2017

Google lucrează la o nouă aplicaţie pentru Android care poate concepe rochii pe baza activităţilor pe care le desfăşoară utilizatoarele. Proiectul a fost lansat în colaborare cu H&M Group şi casa de modă digitală a acestuia, Ivyrevel.

 

Aplicaţia colectează diverse informaţii – unde mânâncă persoana, unde se întâlneşte cu prietenii, unde lucrează, condiţiile meteo – iar pe baza acestora este creat, după aproximativ o săptămână, un model de rochie.

Potrivit TechCrunch, liniile de pe aceasta arată unde utilizatoarea aplicaţiei a mers în timpul săptămânii.

 

Şi materialul din care este realizată rochia este ales în funcţie de datele colectate. Dacă într-o zonă plouă des, materialul va fi unul rezistent la apă.

 

 

Aplicaţia se află în acest moment în faza de testare closed alpha. Cei care doresc să o încerce pot depune o cerere pe site-ul Ivyrevel pentru a se înscrie în proiect.

 

Nu au fost oferite încă informaţii despre preţul acestor rochii. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult