Aplicaţia Google primeşte secţiune „Saved”, asemănătoare listei de bookmark-uri din Google Chrome

10.10.2017
Aplicaţia Google primeşte secţiune „Saved”, asemănătoare listei de bookmark-uri din Google Chrome

Interfaţă a motorului Google Search, aplicaţia Google pentru Android va avea de acum şi o listă în care sunt păstrate sub formă de bookmark-uri referinţe către pagini web găsite la căutări, locaţii din Google Maps şi alte informaţii utile.

Deschise într-o versiune minimalistă a browserului Chrome, căutările iniţiate din Google App pot fi salvate de acum într-o listă „Saved”, accesibilă chiar din aplicaţie folosind butonul prezent în colţul dreapta sus. Tot aici apar sub formă de cartonaşe locaţiile păstrate în aplicaţia Google Maps folosind opţiunea Save.

Testată de ceva timp în versiune beta, lista „Saved” este adăugată oficial în aplicaţia Google, urmând să fie disponibilă atât utilizatorilor de Android, dar şi iOS.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult