Aplicaţia Instagram, disponibilă oficial şi pentru PC-uri Windows

14.10.2016
Aplicaţia Instagram, disponibilă oficial şi pentru PC-uri Windows

Foarte prietenoasă în aplicaţia de mobil, reţeaua Instagram putea fi accesată până acum pe PC doar din browser, utilizatorii fiind întâmpinaţi cu o interfaţă web a cărei funcţionalitate lasă mult de dorit. Din fericire situaţia s-a schimbat, Instagram având de acum şi o aplicaţie oficială pentru platforma PC.

Lansată cu mare întârziere, aplicaţia Instagram pentru PC-uri şi tablete cu sistem Windows 10 marchează practic debutul oficial al reţelei de socializare pe platforma Microsoft, oferind utilizatorilor întreaga funcţionalitate disponibilă în versiunea pentru mobil.

Totuşi, există unele limitări, aplicaţia permiţând doar încărcarea pozelor şi imaginilor aflate în „Camera Roll”, locaţia tradiţională în care sunt salvate pozele obţinute folosind camera foto a dispozitivului. Aplicaţia dispune şi de o funcţie pentru retuşarea imaginilor, însă funcţionează doar pe dispozitive prevăzute cu interfaţă touch.

Aplicaţia cu format UWP (Universal Windows Platform) poate fi instalată gratuit din Windows Store.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult