Aplicaţia Microsoft care afişează notificările Android pe PC-uri cu Windows

Aplicaţia Microsoft care afişează notificările Android pe PC-uri cu Windows

Aplicaţia Your Phone pusă la dispoziţia utilizatorilor Windows 10 care deţin şi telefoane cu Android tocmai a primit o îmbunătăţire majoră, Microsoft adăugând suportul necesar pentru recepţionarea notificărilor Android pe desktop-ul Windows.

Disponibilă de ceva timp, aplicaţia Your Phone oferă tot felul de modalităţi pentru a interacţiona cu dispozitivele bazate pe Android, sincronizând albumele cu poze, recepţiona şi trimite mesaje SMS direct de pe PC, etc. Cu noua versiune a aplicaţiei vom putea vizualiza şi şterge mesajele de notificare primite pe telefon, fără să mai pierdem timp căutând telefonul în buzunar.

Notificările inspectate pe PC dispar de pe telefon si vice-versa, astfel că nu va trebui să facem de două ori aceeaşi operaţiune. Suportul pentru accesarea pozelor de pe telefon poate elimina nevoia accesării contului Google Photos pe PC. Din ce în ce mai puţin folosite, mesajele SMS ar putea fi şi ele mai atractive, dacă le putem compune şi trimite direct de la tastatura unui PC.

Pentru a beneficia de funcţionalitatea extinsă este necesară actualizarea PC-ului cel puţin la versiunea Windows 10 lansată de Microsoft în luna aprilie 2018.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult