Aplicații de mobil populare în primăvara lui 2020

13.04.2020
Aplicații de mobil populare în primăvara lui 2020

Numărul aplicațiilor pentru mobil crește de la o zi la alta, nu însă și capacitatea de stocare a dispozitivelor noastre mobile, fie ele telefoane sau tablete, cu sistem de operare Android sau iOS.

Astfel, este bine să te informezi înainte de a încărca memoria dispozitivelor tale mobile cu tot felul de aplicații. Printre aplicațiile de mobil aflate pe un trend ascendent în această primăvară se numără și următoarele.

BT Pay

Numărul cumpărăturilor și tranzacțiilor financiare online de orice tip (plata facturilor, plata impozitelor sau a altor taxe etc.) au crescut fantastic în ultimele luni, astfel că aplicația dezvoltată de Banca Transilvania este una din cele mai descărcate pe acest segment.

Dacă ai cont la Banca Transilvania, aplicația BT Pay te va ajuta nu doar să faci plăți online și să trimiți bani oricui dorești, ci și să plătești „contactless” în magazine fizice. Poți plăti astfel mult mai simplu pentru diverse cumpărături, alegând oricare din cardurile înscrise în aplicație. Simplu, rapid și fără comision. Evident, aplicația BT Pay te va ajuta și să transferi bani între conturile cardurilor BT, în cazul în care ai mai multe. Mai mult decât atât, poți oricând vedea istoricul tranzacțiilor efectuate, suma disponibilă în cont și chiar și numărul punctelor de loialitate STAR acumulate. De menționat totuși că, deocamdată, în BT Pay vei putea vedea doar tranzacțiile efectuate cu cardul, nu și intrările de numerar, de exemplu.

888poker app

După boom-ul din perioada 2005-2015, poker-ul online a intrat pe o pantă descendentă, însă 2020 se anunță a fi un an fantastic pentru acest joc fenomenal. Nu mai departe de luna martie, prestigioasa revistă Forbes publica o știre conform căreia 888poker a raportat o creștere a activității cu aproximativ 60% pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Cu o experiență de peste 23 de ani în industria jocurilor de noroc, 888 este un brand licențiat și în țara noastră (L1160654W000324 emisă de ONJN, valabilă până pe 31.08.2026), iar aplicația de poker este clar o recomandare pentru toți cei care sunt pasionați de acest joc excelent. Aceasta poate fi descărcată direct din AppStore de către posesorii de iPhone/iPad și de pe site-ul 888poker.ro de către cei care dețin telefoane sau tablete ce rulează un sistem de operare Android.

În cadrul aplicației 888poker poți accesa jocuri cash, turnee de tip SNG și MTT. Printre principalele plusuri ale aplicației 888poker se numără faptul că este intuitivă și fluentă, simplu de descărcat și instalat, nu necesită resurse majore, nu ocupă mult spațiu, este compatibilă cu Android/iOS și este certificată eCogra.

O funcție din ce în ce mai apreciată la 888poker este cea care permite clienților să organizeze jocuri cash sau turnee private. Pentru a juca poker cu prietenii tăi, trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli, descriși în videoclip.

Zoom

Cum conferințele video și cursurile online sunt în prezent mai populare ca oricând și milioane de oameni lucrează de acasă, aplicația Zoom este utilizată de peste jumătate de milion de organizații și numărul descărcărilor crește fantastic de la o zi la alta, atât pe mobile cât și pe laptopuri/PC/Mac.

Versiunea gratuită de la Zoom oferă posibilitatea organizării de conferințe video de grup cu o durată de maxim 40 de minute, în timp ce conferințele în 2 nu au nicio limită de timp.

Partea bună este că prețurile abonamentelor nu sunt piperate. Pentru un abonament Pro este nevoie de o singura gazdă, care va plăti 14,99 $/lună. Pentru Business este nevoie de 10 gazde ce vor plăti 19,99 $ lunar, iar varianta cea mai scumpă, Enterprise, necesită 50 de gazde care vor plăti 19,99 $ pe lună. Poate părea mult, însă pentru marile companii 200 $ sau chiar 1.000 $ reprezintă cheltuieli nesemnificative. Mai ales că serviciile Zoom sunt ireproșabile, iar instalarea se face foarte simplu. Pe lângă faptul că limita de 40 de minute pentru conferințele de grup dispare în cazul abonamentelor plătite, un alt mare avantaj al acestora este că pot fi înregistrate și stocate pe un server cloud.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News