Bixby, asistentul virtual dezvoltat de Samsung, este gata să preia apeluri în locul utilizatorilor

12.11.2023
Bixby, asistentul virtual dezvoltat de Samsung, este gata să preia apeluri în locul utilizatorilor

Samsung îmbunătățește funcționalitatea asistentului său virtual, Bixby, prin introducerea Bixby Text Call, o nouă caracteristică care permite utilizatorilor să răspundă la apeluri prin mesaje text.

Această funcție transformă apelurile vocale în conversații text, oferind o metodă alternativă de comunicare atunci când utilizatorii nu pot sau nu doresc să vorbească.

Bixby Text Call este compatibil cu mai multe modele lansate de Samsung, printre care se numără Galaxy Fold5, Galaxy Flip5, Galaxy Fold4, Galaxy Flip4, Galaxy Fold3, Galaxy Flip3, Galaxy Fold2, Galaxy Flip, Galaxy Flip 5G, Galaxy Fold 5G, Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, până la Galaxy A51 5G.

Cum funcționează noua funcție Bixby Text Call

Odată ce funcția Bixby Text Call este activată, un nou buton va apărea pe ecranul de apelare, alături de butonul obișnuit de răspuns.

Noul buton le va permite utilizatorilor să aleagă să aibă o conversație text în loc de un apel vocal. În timpul unui apel text, cuvintele apelantului sunt afișate sub formă de text, similar cu o aplicație de mesagerie. Utilizatorii pot răspunde prin mesaj scrise sau folosind răspunsuri predefinite, iar Bixby va converti aceste mesaje în voce.

Un aspect util al apelurilor text este că toată conversația este salvată, permițându-vă să accesați informațiile ulterior din ecranul Apeluri recente. Acest lucru poate fi folositor dacă doriți să vedeți din nou ce s-a spus în timpul apelului.

Beneficiul principal al funcției Bixby Text Call este că permite utilizatorilor să răspundă la apeluri atunci când nu pot vorbi sau preferă să preferă să scrie mesaje. Astfel, dacă vă aflați într-o întâlnire, într-un loc liniștit sau pur și simplu nu doriți să vorbiți la telefon, această funcție poate fi extrem de utilă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult